FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Replică dură a lui Reghe pentru selecționer: "Mai poate să convoace? Să lase declarațiile. Ce încearcă să facă? " » Motivul contrelor dintre cei doi

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2016 15:42

După ce a avut mai multe conflicte cu selecționerii naționalei mari, Reghe a avut o replică dură pentru Cristi Dulca, antrenorul naționalei de tineret.

Selecționerul României U21 a lăsat să se înțeleagă că Florin Tănase nu era accidentat și putea să joace în meciul României cu Danemarca, scor 0-3, dar nu a vrut.

"Echipa naţională de tineret nu mai are nicio şansă să se califice, din câte ştiu eu. Ce încearcă acum să facă Dulca? Să dea în jucător? Nu înţeleg. El mai poate să convoace? Mai este antrenor doar la meciul cu Bulgaria sau cum? Nu înţeleg. E o dispută între noi şi ei sau cum? 

Pentru jucătorii de la toate cluburile din România şi străinătate, cel mai important lucru este să joace la echipa de club. Asta este primordial, deci Dulca să lase declaraţiile. Nu are cum să fie mai important să joci la naţională decât la club. Nu ai cum să ajungi la naţională dacă nu joci la club.

Hai să nu punem căruţa înaintea cailor. Nu văd de ce sunt discuţii. Staţi liniştiţi că nu ne învăţăm jucătorii să nu meargă la naţională. Dacă voia să-l păstreze pe Tănase, trebuia să-l păstreze. Care era problema? Trebuia să îl fi păstrat accidentat. Din câte știu eu, de la doctorul nostru, medicul naționalei a spus că Tănase este accidentat și nu poate să joace cu Danemarca", a spus Reghecampf la conferința de presă.

Citește și: Reghecampf prefațează duelul cu Astra: "Nu se poate vorbi despre o campioană" » Ce spune despre Șumudică + antrenorul a venit cu un tricou special

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
485809194904413
Costel Tudor  •  11 Septembrie 2016, 12:28

Bai *** FCSB-ista ,ocupate numai de *** si lăsa profesionistii in pace ! Daca ciobanul pușcăriaș nu-ti cumpara cei mai buni jucatori din tara erai un ZERO BARAT !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gametable08
gametable08  •  10 Septembrie 2016, 20:36
Postat de Radu Mihalache pe 10 Septembrie 2016, 17:52

Reghe, taci ! Daca nu-ti facea Becali cumparaturi, nu mai erai atat de arogant ! Ai luat titlul cu Stesua pentru ca ai avut jucatori, daca-l aveai patron pe Negoita, erai in "B " de cand lumea !!!!

VEZI tu ca el a facut performante si la Chiajna nu numai la Steaua cu o echipa slaba a obtinut cele mai multe puncte pe returul campionatului,asa a ajuns la Steaua,cat despre Dulca asta ..daca se roaga de un jucator sa intre pe teren si ala ii zice mai incolo :)) imi dau seama ce antrenor e,e la mintea gainii,nu e accidentat si refuza ,exclus din nationala pe viata,este accidentat il lasi pe banca pt ca daca fortezi un jucator accidentat el risca sa se accidenteze si mai grav iar vina e a ta ca antrenor,Dulca n are creier si ar trebui sa si dea demisia si Reghe da ar trebui sa-si vada de echipa lui .

iulihenry14
iulihenry14  •  10 Septembrie 2016, 18:47

"Staţi liniştiţi că nu ne învăţăm jucătorii să nu meargă la naţională" Esti sigur bre nea Reghe? Ca eu imi aduc aminte altceva :))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează