FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Reghecampf prefațează duelul cu Astra: "Nu se poate vorbi despre o campioană" » Ce spune despre Șumudică + antrenorul a venit cu un tricou special

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2016 14:00

Steaua și Astra se vor duela duminică, de la ora 20:30, în derby-ul etapei a 7-a.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a susținut astăzi o conferința de presă și a prefațat duelul cu formația campioană.

"Suntem echipa care a investit foarte mulți bani și sper ca asta se va vedea pe teren. Față de ultimul meci cu Astra, au plecat mulți jucători de la ambele echipe. Cred că am adus fotbaliști foarte buni și avem un lot valoros. Sper ca mâine să câștigăm cele trei puncte.

Suntem la început de campionat, iar acest meci nu va fi decisiv, mai ales că se vor înjumătăți punctele. Va fi o partidă importantă, dar nu se va juca totul acum. Nu putem vorbi despre o campioană încă de acum. Mă bucur că i-am adus pe Boldrin și De Amorim de la Astra. Sunt jucător foarte buni.

Era frumos ca antrenorul advers să fie pe bancă. Nu am ce să comentez despre situația lui. Îmi pare rau de el pentru că îmi este coleg. Nu vreau să vorbesc despre el, trebuie să o facă FRF și Comisiile", a spus Reghecampf la conferință.

"Am aflat că cei de la Primărie vor să schimbe gazonul de pe Arena Națională. Probabil o vor face în pauza comeptițională, după meciul nostru de pe 1 sau 2 noiembrie și înainte de meciul României cu Polonia, de pe 11" Laurențiu Reghecampf

Tricou special 

Reghe a venit la conferință cu un tricou special, marca Nike, pe care era scris sloganul campaniei Nike Secret Tournament: "No refs. No coaches. No crying" (n.r. "Fără arbitri. Fără antrenori. Fără lacrimi").

Antrenorul Stelei a venit cu acest tricou și în martie, înainte de un meci cu Dinamo.

712482 nike fc no refs coach cry tee 742596 451 a

Meciul Steaua - Astra se va disputa duminică, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și va fi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
adianghelescu
adianghelescu  •  10 Septembrie 2016, 20:56
Postat de Tudor Chirea pe 10 Septembrie 2016, 19:02

Daca scarbele din cimitir vor avea probleme cu Astra va interveni arbitrii si se va intra in "normal"!

pai le-a facut cadou liga arbitru de arbitru pe *** avram mai e ceva de demonstrat e timpul sa ramana stana cu satelitii si sa terminam cu mascarada asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigdeal
bigdeal  •  10 Septembrie 2016, 19:53
Postat de Tudor Chirea pe 10 Septembrie 2016, 19:02

Daca scarbele din cimitir vor avea probleme cu Astra va interveni arbitrii si se va intra in "normal"!

Altu'... "Vor interveni arbitrii"

bigdeal
bigdeal  •  10 Septembrie 2016, 19:52
Postat de Nicu Veres pe 10 Septembrie 2016, 18:57

ce asteptati de la acest individ inginfat prost crescut exact ca ciobanul puscarias si directorul timplar din puscarie care nu respecta adversari chiar daca sint mai slabi financiar bine a spus MARCEL RADUCANU c a BECALI face echipa pentru el si cordoneaza tot .Am vazut ca llecind la arabi a venit cu coada inte picioare fara rezultat la Bulgari la fel era o umplatura abiea au asteptat sa scape de el asta este marele antrenor REG.

Baaaa baiatule, cand inveti sa scrii? Doaamneee!!!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează