FOTBAL  »  NATIONALA  »  U21

Rivaldo l-a ochit pe Ianis Hagi: „Sunt sigur că asta se va întâmpla cu el!” » Ce spune despre Adi Mutu și calificarea la Euro 2021

Fostul mare fotbalist Rivaldo (48 de ani) a vorbit despre naționala de tineret a României, îndeosebi despre selecționerul Adrian Mutu (41) și Ianis Hagi (22), unul dintre liderii generației U21. +16   FOTO
Fostul mare fotbalist Rivaldo (48 de ani) a vorbit despre naționala de tineret a României, îndeosebi despre selecționerul Adrian Mutu (41) și Ianis Hagi (22), unul dintre liderii generației U21.

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 13:06 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 14:44

Fostul mare fotbalist Rivaldo (48 de ani) a vorbit despre naționala de tineret a României, îndeosebi despre selecționerul Adrian Mutu (41) și Ianis Hagi (22), unul dintre liderii generației U21.

  • România a remizat marți cu Danemarca la Ploiești, 1-1, Costache egalând spre finalul jocului după ce nordicii deschiseseră scorul dintr-un penalty inventat de arbitru, iar „tricolorii” mici ajung la al doilea European consecutiv. Ne-a fost suficient un punct pentru a prinde un bilet de pe locul 2, grație eșecului suferit de Belgia în Bosnia, 2-3;
  • România merge la EURO U21 pentru a doua oară consecutiv, după ce la ediția din 2019 a reușit să ajungă până în semifinalele competiției!

Rivaldo: „Ianis Hagi va fi un lider al naționalei!”

„Îl cunosc foarte bine pe Mutu, pentru că m-a contactat pentru a vorbi despre Rivaldinho când era director la Dinamo. A ajuns să semneze cu el atunci. Mă bucur să văd că Mutu are același succes pe care l-a avut ca jucător profesionist

Rezultatele echipei U21 ale unei țări sunt importante, categoric. Am putut vedea și eu asta în perioada de timp pe care Rivaldinho a petrecut-o la Viitorul. Obișnuiau să aibă mulți jucători chemați la echipa națională de tineret a României și lucrează serios la dezvoltarea fotbalului lor național. Gheorghe Hagi face, de asemenea, o treabă excelentă acolo și contribuie la reconsolidarea României până la punctul în care ar putea reveni la o Cupă Mondială în viitor.

Din ceea ce am văzut la Ianis Hagi, pare a fi un jucător bun, cu un viitor strălucit. Este încă tânăr și a făcut deja un pas înainte în dezvoltarea sa, semnând cu Rangers și lucrând cu Steven Gerrard. Sunt sigur că va juca regulat în cadrul echipei naționale a României în viitor și, de asemenea, că va fi un lider care ar putea ajuta țara să atingă noi culmi”, a declarat Rivaldo, ambasador Betfair.

1999este anul în care Rivaldo a câștigat Balonul de Aur

FOTO România U21, calificată la Campionatul European

+12 FOTO

VIDEO Surpriză pentru Adrian Mutu în timpul conferinței de presă: tricolorii mici au intrat peste el!

Citește mai multe știri despre echipa națională de tineret:

Calificarea României U21 încurcă Liga 1! FCSB și Viitorul riscă să piardă jumătate de echipă + și Jocurile Olimpice provoacă tensiuni

Ianis Hagi, analizat la sânge de un om important din fotbalul românesc: „E zero la acest capitol, dar o să fie vioara întâi la națională”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  21 Noiembrie 2020, 04:12

Bine că Dennis Man a fost cel mai slab din meciul cu irlandezii, in schimb, Ianis, chiar dacă e mai mare decât cei mai mulți de la tineret, deși nu a făcut nimic cu Danemarca, măcar are viitor. Nu, domnilor! Ianis, ca fotbalist, are același viitor ca voi, in cap toate de jurnaliști!

gripa_aviara
gripa_aviara  •  20 Noiembrie 2020, 15:38

Vorbeste si Rivaldo ca de la tata de *** la tata de ***. *** vs ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  20 Noiembrie 2020, 15:29

Sunteti ca pestisori mici ce curata branhiile rechinului!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează