FOTBAL  »  NATIONALA  »  53 DE ZILE MAI SÎNT PÎNĂ LA TURNEUL FINAL AL EURO 2008

Roboţii olandezi

Articol de - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

În timp ce Piţurcă mai are dileme, batavii îşi ştiu minut cu minut programul.

Calificarea “tricolorilor” la tur­neul final din Austria şi Elveţia (7-29 iunie) obligă FRF să se plieze standardelor im­pu­se de fot­ba­lul civilizat, care se ba­zează pe res­pectul faţă de su­porteri şi de pre­să. Grea misiune!

Nu însă şi pentru o federaţie o­biş­nuită cu marile competiţii, cum este cea olandeză. Deşi Portocala mecanică s-a ca­li­ficat după noi la Euro, oficialii KNVB au sta­bi­lit deja în ce­le mai mici detalii programul re­pre­zen­tativei lui Van Basten. În timp ce Victor Pi­ţurcă nu mai e sigur de testul cu jucătorii din Liga I, jur­na­liş­tii ba­tavi au pri­mit încă din mar­tie o­rarul ac­ti­vi­tă­ţi­lor “na­ţio­­na­lei” O­lan­dei în­ce­pînd din 20 mai, cînd se reuneşte pentru Euro 2008, şi pînă la ultimul meci din grupă, cel cu România, din 17 iunie.

“Ce avem noi cu Olanda? Ce, trebuie să facem ca ei? Programul «naţionalei» noastre este creionat, dar îl vom comunica luna viitoare, după ce se încheie sezonul”
Ionuţ Lupescu, director general FRF

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
 •  19 Aprilie 2008, 00:03

pentru presa tb program?

 •  15 Aprilie 2008, 20:17

chiar daca am avea un program, oricum nu l-am respecta asa ca, n-are rost. :)))))

 •  15 Aprilie 2008, 15:03

nici peste 100 de ani nu ne ridicam la nivelul olandei, avem multe de invatat despre profesionism, respect si marketing...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează