FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

România și-a stabilit două meciuri amicale în noiembrie, după încheierea Ligii Națiunilor

România
România

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 15:21 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 16:37

România va juca două meciuri amicale în luna noiembrie. Adversarele „tricolorilor” vor fi Slovenia, acasă, și Republica Moldova, în deplasare.

Pe 17 noiembrie, România va întâlni Slovenia pe Cluj Arena, iar pe 20 noiembrie „tricolorii” se deplasează la Chișinău, acolo unde vor întâlni Republica Moldova pe stadionul lui Zimbru.

Debutul lui Dică la FCSB, urmărit de patron de la fața locului: „O să vin la meci”
FCSB - SABURTALO
Debutul lui Dică la FCSB, urmărit de patron de la fața locului: „O să vin la meci”

România, amicale cu Slovenia și Republica Moldova

Cele două partide amicale ale României se vor desfășura la o lună distanță de la încheierea Ligii Națiunilor, acolo unde elevii lui Edi Iordănescu mai au de jucat cu Finlanda, pe 23 septembrie, în deplasare, și Bosnia, pe 26 septembrie, pe stadionul Giulești.

Potrivit anunțului de pe site-ul FRF, orele de start ale meciurilor cu Slovenia și Republica Moldova nu au fost comunicate încă de UEFA.

„Reprezentativa României va disputa pe final de an două partide de verificare contra Republicii Moldova și Sloveniei.

Ultimul duel cu Slovenia a avut loc în august 2012, un meci amical, la Ljubljana, scor 3-4, goluri Papp, Torje și Grozav. Cel mai recent meci contra Moldovei, tot un joc de verificare, s-a disputat în februarie 2007, la București, scor 2-0, goluri Mazilu și Mutu. Cele două meciuri din noiembrie vor fi ultimele jocuri de pregătire ale naționalei României înainte de startul preliminariilor EURO 2024. 

Grupele care au ca miză calificarea la turneul final vor fi trase la sorți pe 9 octombrie, la Frankfurt, iar campania se va desfășura între martie și noiembrie 2023, în perioadele dedicate meciurilor internaționale”, a transmis FRF pe site-ul oficial.

Citește și:

Pentru FCSB, eliminarea din Conference League înseamnă Apocalipsa în Europa! » Scenariu dezastruos pentru sezonul viitor, dacă ratează azi calificarea

INTERVIU Mircea Lucescu, despre greșeala făcută de Jorge Jesus înainte de Fenerbahce - Dinamo Kiev: „Această presiune foarte mare s-a întors împotriva jucătorilor lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
svt1
svt1  •  28 Iulie 2022, 17:48

vom scoate un 2-1 cu moldova dupa ce in prealabil neam asigurat ultimul loc in conference league, si presa va gasi din nou aspecte pozitive care ne dau sperante pe viitor. ba chiar si cativa jucatori foarte promitatori vor fi descoperiti cu aceste super meciuri. dan petrescu va declara ca unii din acei jucatori pot fi titulari incontestabili la real madrid si ca nici brazilia nu ar fi avut un meci usor cu moldova in conditiile date.

brentford
brentford  •  28 Iulie 2022, 17:05

Slovenia ca Slovenia,dar Moldova? Jucam la Chisinau pentru moral? Era o vorba: cum te antrenezi asa joci. Varza mananci,varza joci.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează