FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANGLIA

video Rădoi, răspuns după interviul lui Mircea Lucescu în GSP: „Eu nu fac așa ceva!”

Anglia - România » Selecționerul Mirel Rădoi susține că nu va face rabat de la principiile sale ofensive, indiferent de ce s-ar întâmpla.
Anglia - România » Selecționerul Mirel Rădoi susține că nu va face rabat de la principiile sale ofensive, indiferent de ce s-ar întâmpla.

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2021 20:02 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 20:18

Anglia - România » Selecționerul Mirel Rădoi susține că nu va face sub nicio formă rabat de la principiile sale ofensive.

  • Mircea Lucescu a susținut într-un interviu acordat Gazetei că defensiva este esențială fiecare meci. Una dintre întrebările care i s-au adresat lui Rădoi în timpul conferinței a făcut referire la poziția lui „Il Luce”.
  • Anglia - România se joacă duminică, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

„Chiar dacă am avut antrenori foarte buni, am încercat de la fiecare să iau ceva, dar nu neapărat să copiez! Vă asigur că pentru mâine seară eu nu îmi voi schimba strategia, chiar dacă o persoană mi-ar spune că, dacă stau cu linia de apărare la 16 metri, pot câștiga meciul. Nu o voi face!”, a declarat Rădoi.

Mirel trebuie să înțeleagă că un campionat sau o calificare se câștigă cu apărarea, nu cu atacul. Defensiva e cea care trebuie să-ți ofere condițiile pentru a te exprima în ofensivă. Nu te duci cu șapte jucători peste adversar și-i lași în spate câmp liber de manevră la dispoziție
Mircea Lucescu

  • Răspunsul pentru Mircea Lucescu poate fi urmărit la minutul 18:15.

Anglia - România » Echipele probabile

ANGLIA: 1. Pickford - 24. R. James, 2. Walker, 5. Stones, 21. Chilwell - 14. Phillips, 4. Rice, 19. Mount - 17. Sancho, 9. Kane, 20. Foden 
REZERVE: Henderson, Johnstone, Shaw, Maguire, Trippier, Mings, Coady, Henderson, Bellingham, Grealish, Sterling, Rashford, Calvert-Lewin, Saka
ANTRENOR: Gareth Southgate 

ROMÂNIA: 1. Fl. Niță - 24. Sorescu, 6. Chiricheș, 5. Nedelcearu, 22. Camora - 23. N. Stanciu, 18. R. Marin, 10. Maxim - 14. I. Hagi, 7. Alibec, 20. Budescu 
REZERVE: A. Vlad, Fl. Iacob, T. Căpușă, Cr. Ganea, A. Rus, Cicâldău, Moruțan, D. Olaru, A, Păun, Al. Băluță, Keșeru
ANTRENOR: Mirel Rădoi

ARBITRU: Tiago Martins
ASISTENȚI: Andre Campos, Pedro Almeida (toți din Portugalia)
STADION: Riverside (Middlesbrough)

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Tensiuni înainte de Anglia - România: „Ignorăm fanii, suntem hotărâți!”

„Regreți că nu ai ajuns la Dinamo?” » Portarul „naționalei” a dat cărțile pe față: „Nu știu ce se va întâmpla pe viitor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
talpaiadului
talpaiadului  •  06 Iunie 2021, 19:13
Postat de napocarepublic pe 06 Iunie 2021, 04:53

Tu insuti mai Bula tu insuti esti o bula cu pretentii de telectual .. ca sa vezi ce a ajuns o bula arsa de Soare

Si uite-asa ai invatat si tu ceva. Bravo, nu stii tu multe, dar macar prinzi repede. Daca invatatorii si profesorii din Romania ar trata elevii cu aceeasi unitate de masura, indiferent daca sunt romani sau de etnie maghiara, nu am avea probleme de genul acesta. Dar in Ardeal copiilor de etnie maghiara li se tolereaza greseli elementare si primesc note mari la limba romana, ajungand sa termine facultatea in Romania vorbind si scriind cu mai multe greseli decat cei care vin din Africa sa studieze in Romania si invata limba romana pe cont propriu, intr-un an. Nu va cere nimeni sa vorbiti intre voi in limba romana, e de inteles ca folositi maghiara, dar asta nu e o scuza sa nu invatati limba tarii in care v-ati nascut si traiti.

je__
je__  •  06 Iunie 2021, 16:21

Ti-e si lehamite sa cataloghezi un asemenea antrenor, care se incapataneaza pe o tactica falimentara. Inca mai sunt doua-trei voci care ne solicita sa-l sustinem si sa avem incredere si speranta, ar chiar nu pot sustine ignoranta si prostia!

coco1987
coco1987  •  06 Iunie 2021, 11:50

Deci...cum? Romania reprezinta un test serios pentru Anglia fiindca stilul nostru de joc este similar celui pe care il practica nationala Croatiei? Hahahahaahhahaahaha:)))))))))) *** In alta ordine de idei, ati observat dragi români cum in discursul actualului selectioner a aparut povestea cu "clauzele din contract" ? Hopaa...nu era el cel cre zicea ca este intr-atat de gentleman incat daca lucrurile nu functioneaza bine, e primul care pleaca fara nicio pretentie financiara? Evident, doar gargara, fiindca se pare ca acum Radoi le transmite celor din Federatie, prin miscarea abilă de a se folosi de aceasta conferinta de presa, ca daca vor sa il dea afara trebuie sa ii plateasca acea clauza. Deci cei de la Federatie vor fi si...stiti voi cum, si cu banii luati. Bravo, Mirele,caracter de caracter.Ai reusit,cu ghilimelelele de rigoare, sa ucizi orice speranta de calificare la Mondiale, inca din primele meciuri.Sa nu uitam ca daca nu era Nita in poarta, trebuia sa luam 10 de la Germania, sa nu uitam ca pe Macedonia am invins o absolut intamplator, cu meciul jucat de tine ca de ruleta ruseasca, sa nu uitam ca ne-a batut Armenia si ca mai nou ne bate si Georgia. Asta ca sa nu mai punem umilinta cu Norvegia sau si mai grav, ratarea calificarii la Euro 2020 cu descultii de islandezi.Hai pa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează