FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA

VIDEO+FOTO România, antrenament oficial înaintea meciului amical cu Georgia

Prima reprezentativă a României a efectuat luni, la Mogoșoaia,  antrenamentul oficial dinaintea amicalului cu Georgia, de marți, ora 21:45. +14   FOTO
Prima reprezentativă a României a efectuat luni, la Mogoșoaia, antrenamentul oficial dinaintea amicalului cu Georgia, de marți, ora 21:45.

Articol de , - Publicat marti, 01 iunie 2021 20:24 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 22:02

Prima reprezentativă a României a efectuat luni, la Mogoșoaia, antrenamentul oficial dinaintea amicalului cu Georgia, de miercuri, ora 21:45. 

  • România - Georgia se joacă miercuri, de la ora 21:45, pe arena „Ilie Oană”, din Ploiești. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.
  • România mai are programat un meci amical, contra Angliei, pe 6 iunie, de la ora 19:00, la Middlesbrough.

Mirel Rădoi a avut întreg lotul la dispoziție pentru antrenamentul oficial de la Mogoșoaia. Pe o ploaie mocănească, selecționerul a ordonat o mișcare ușoară, apoi a trecut la jocul cu mingea. 

România - Georgia, antrenament oficial

Remarcatul ședinței a fost Constantin Budescu (32 de ani). Mijlocașul aflat sub contract cu Damac a impresionat prin forma fizică. 

Tiberiu Căpuşă (23 de ani), surpriza de pe lista lui Mirel Rădoi, a fost primit excelent de colegi și s-a adaptat rapid la cerințele primei reprezentative. 

Antrenament România
(foto: Cristi Preda/GSP)
Antrenament România
(foto: Cristi Preda/GSP)
Antrenament România
(foto: Cristi Preda/GSP)
Antrenament România
(foto: Cristi Preda/GSP)
Antrenament România
(foto: Cristi Preda/GSP)
+10 FOTO

La ședința de pregătire au asistat și oamenii din conducerea Federației, în frunte cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. 

Lotul României pentru meciurile cu Georgia și Anglia

  • PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 5/0), Florin Iacob (UTA Arad, 0/0), Andrei Vlad (FCSB 0/0);
  • FUNDAȘI: Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 62/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0), Deian Sorescu (Dinamo București, 0/0), Tiberiu Căpușă (Chindia Târgoviște 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 3/0), Iulian Cristea (FCSB, 3/0);
  • MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 28/2), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 45/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 16/1), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 47/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Constantin Budescu (Damac/Arabia Saudită, 12/5), Adrian Păun (CFR Cluj, 0/0), Darius Olaru (FCSB, 0/0), Olimpiu Moruțan (FCSB, 0/0), Florin Tănase (FCSB, 8/1), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 12/2);
  • ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 43/13), Denis Alibec (Kayserispor/Turcia, 17/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 7/0)

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Jucătorul care l-a uimit pe Mirel Rădoi la reunirea lotului: „Ne-am mirat cu toții, cât de bine arată!”

Dorinel Munteanu, nemulțumit de echipa națională: „Optimism de la Dumnezeu până-napoi, dar rezultate când?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
amicu
amicu  •  01 Iunie 2021, 22:59

Cine refuza convocarea pentru olimpiada nu are ce sa mai caute la lot

ghost
ghost  •  01 Iunie 2021, 21:59

mai trebuie modificat si paragraful urmator, ala cu cerculetul :))

ghost
ghost  •  01 Iunie 2021, 21:53

Pana la urma meciul e marti 1 iunie sau miercuri 2 iunie? Jurnalisti adevarati... nici nu stiti de capul vostru... mai este si actualizat :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează