FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

România - Armenia, „lider absolut de audiență” » Câți telespectatori au urmărit meciul din Ghencea

Fanii români în tribunele arenei din Ghencea // foto: Cristi Preda +21   FOTO
Fanii români în tribunele arenei din Ghencea // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 11:10 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 12:12

Meciul dintre România și Armenia de luni seara, unul extrem de important pentru „tricolori” în perspectiva obținerii locului 2 în grupa J din preliminariii, a fost urmărit din fața micilor ecrane de peste 2,2 milioane de oameni.

Pro TV, postul care a transmis partida din Ghencea, a transmis printr-un comunicat că victoria României, adusă de golul lui Alexandru Mitriță, a fost „lider absolut de audiență”, cu 12.8 puncte de rating și 35.7% cotă de piață la nivelul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani. Următoarea televiziune din top a avut 6.6 puncte de rating și 18.3% share.

România - Armenia 1-0, lider de audiență. Câți oameni au urmărit partida transmisă de Pro TV

Pro TV a dominat și la nivelul publicului urban cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani. Între 21:45 și 23:35, intervalul în care meciul a fost transmis, postul din Pache Protopopescu a avut 12.1 puncte de audiență și 35.8% cotă de piață.

În total, peste 2,2 milioane de telespectatori din țară au urmărit partida care o menține pe România în cărțile pentru baraj.

Audiența este una similară cu cea avută de duelul dintre Germania și România, scor 2-1, din urmă cu 4 zile. Și acea partidă a fost urmărită de 2,2 milioane de peste telespectatori, momentul de maximă audiență al transmisiunii de la Hamburg fiind înregistrat la 22:16, când 2,6 milioane de persoane erau cu ochii pe Pro TV.

Meciul cu Armenia, disputat pe Stadionul Steaua din Ghencea, a fost urmărit de un număr important de persoane din tribunele noii arene. În jur de 13.500 de persoane i-au susținut pe „tricolori” pe stadion, în condițiile ce numărul total de bilete puse la vânzare fusese în jur de 15.000.

Clasamentul grupei J: România, la mâna ei pentru locul de baraj

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din România - Armenia 1-0

+17 FOTO

VIDEO » Ce a spus George Ogăraru după România - Armenia

Mai multe știri despre România - Armenia 1-0:

Nemții sunt realiști: „România și Macedonia nu reprezintă un reper”

El a fost cel mai bun jucător al României » Cifre excelente + cum arată topul celor mai buni „tricolori”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează