FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

Audienţă record la meciul Germania - România » Câți telespectatori a avut Pro TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 11:30 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 12:16

România a avut o prestație excelentă contra Germaniei, deși a pierdut, 1-2, în preliminariile CM 2022.

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

Meciul de la Hamburg a fost transmis în România de ProTV, iar postul a fost lider de audiență. 

Germania - România, lider de audiență

Prestația „tricolorilor” i-a adus postului un rating de 12.3 și o cotă de piață de 36,1% în rândul publicului național, cu o vârstă între 21 și 54 de ani. La nivelul publicului din mediul urban, cu vârsta între 18 și 49 de ani, în intervalul orar 21:45 – 23:38, Pro TV a avut un rating de 11.5, de trei ori mai mare decât posturile concurente. 

În total, 2,2 milioane de telespectatori au urmărit meciul dintre Germania și România, iar minutul de maximă audiență s-a înregistrat la ora 22:16, când 2,6 milioane de oameni se uitau pe ProTV.

Panduru după Germania - România 2-1: „Mă supăr dacă nu mai văd asta! E meciul care ar trebui să schimbe fața naționalei”

Fostul internațional Basarab Panduru, 51 de ani, a remarcat prestația excelentă a tricolorilor la Hamburg și speră ca această atitudine să continue.

„Vreau să-l felicit pe Rădoi şi pe jucători. Toată lumea a fost incredibilă! Prima repriză a fost una cum rar mi-a dat să văd. Am văzut o atitudine pe care nu vreau să n-o mai văd! Mă supăr dacă nu o mai văd!  Dacă văd că ne întoarcem iar la „individual”, fiecare pentru el, să dea gol, n-am învățat nimic din meciul ăsta. Ar trebui sa ne ducă pe drumul corect, ar trebui să schimbe fața echipei naționale.

Dacă văd că ne întoarcem iar la „individual”, fiecare pentru el, să dea gol, n-am învățat nimic din meciul ăsta. Ar trebui sa ne ducă pe drumul corect, ar trebui să schimbe fața echipei naționale. Am pierdut poate nemeritat, chiar dacă au avut câteva ocazii mari. Nu ştiu cât de obosiţi ieşim şi cât plătim pentru efortul depus”, a spus Panduru la Telekom Sport.

VIDEO Răzvan Raț: „Puteam pleca din Germania cu un rezultat bun. Ne-am apărat eroic!”

Citește și: 

EXCLUSIV Dorinel Munteanu e convins: „Meritam un egal cu Germania. Batem Armenia și ne îndreptăm cu pași mari spre locul 2”

Mesaj categoric după prestația României contra Germaniei: „Asta trebuie să devină regulă în fotbalul românesc”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează