FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA

Ce nu s-a văzut la TV, la revenirea naționalei în Ghencea » Mihai Mironică, inamicul numărul 1 al galeriei steliste + mesaj pentru rivala FCSB

Peluza Sud Steaua și-a făcut apariția la meciul România - Armenia / foto: GSP
Peluza Sud Steaua și-a făcut apariția la meciul România - Armenia / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 22:20 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 22:50

România s-a reîntors în Ghencea pentru prima oară după 12 ani. Peste 12.000 de fani și-au făcut apariția pe noul stadion al Stelei la meciul cu Armenia din preliminariile CM 2022.

„Templul fotbalului românesc” a găzduit prima partidă a echipei naționale de la inaugurarea din vară, iar entuziasmul suporterilor a fost unul uriaș, aproape toate biletele puse în vânzare fiind epuizate. Reveniți în Ghencea, suporterii au fost trup și suflet alături de „tricolori”, însă pe durata partidei au existat și câteva momente reprobabile. 

Ultrașii din Peluza Sud Steaua, război cu Mihai Mironică

Câteva zeci de suporteri din Peluza Sud Steaua, cantonați la una dintre peluze, l-au înjurat în startul meciului pe Mihai Mironică, unul dintre comentatorii partidei. Războiul dintre Mironică și ultrașii Stelei a continuat astfel în Ghencea, după ce în ultimele luni jurnalistul a fost o țintă constantă a suporterilor radicai ai celor de la CSA Steaua.

Ultrașii roș-albaștrilor n-au uitat nici de rivalitatea cu Dinamo. Deși asistau la un meci al naționalei, aceștia au scandat trivialități la adresa „câinilor”. 

Mai mult, nucleul dur al galeriei steliste a afișat și un mesaj pentru rivala FCSB, care își dorește în continuare să evolueze pe noul stadion: „În Ghencea doar Steaua!”

De la meciul din Ghencea au lipsit suporterii din „Uniți Sub Tricolor” și „Honor et Patria”, cei care au provocat amenzi usturătoare în precedenții ani din cauza mesajelor rasiste sau xenofobe. Aceștia au anunțat că nu vor mai călca pe stadion cât timp accesul va fi condiționat de vaccinare.

13.576 faniau venit în Ghencea pentru a urmări naționala lui Mirel Rădoi

Liță Dumitru, emoționat înainte de România - Armenia

Liță Dumitru nu a fost prezent la meciul dintre CSA Steaua și OFK Belgrad, evenimentul prin care s-a inaugurat noua arenă din Ghencea. Fostul mare fotbalist a fost invitat astăzi în postura de analist al postului Digi Sport și a fost vizibil emoționat de primul contact cu stadionul.

„Nici nu mă gândeam să ajung vreodată să văd acest stadion. Trebuie să fii norocos să ai șansa, ca fotbalist, să vii și să joci pe un asemenea teren și pe un asemenea stadion. Probabil vor fi și mulți spectatori, o atmosferă frumoasă. Ar fi păcat ca echipa noastră să nu câștige. Trebuie să ai mare noroc în viață. E senzațional! 

Trebuie să ai mare noroc să joci pe un asemenea stadion, senzațional! Mi-au dat lacrimile. Și Giuleștiul a însemnat mult pentru mine, dar cele mai mari performanțe aici le-am avut”, a spus Liță Dumitru, la „Digi Sport Special”.

Citește și alte știri despre naționala României:

Ilie Dumitrescu, nedumerit după ce a văzut formula aleasă de Rădoi: „Pe mine mă surprinde ceva”

Liță Dumitru, emoționat până la lacrimi de noua arenă din Ghencea: „Nici nu mă gândeam să ajung vreodată. Ce norocos trebuie să fii!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  12 Octombrie 2021, 23:18
Postat de pistolero10 pe 12 Octombrie 2021, 13:22

multi si brosti, fcsb trebuie sa dispara. clona aparuta in liga1 in mijlocul sezonului fara drept asupra brandului.

Ce treaba are numele,brandul cu echipa? Odata ce justitia a spus clar,ca Csa a cedat echipa profesionista de fotbal in 1997,cum poate fi Fcsb o clona? Tu intelegi ca justitia a decis ca Csa A CEDAT ECHIPA DE FOTBAL? Stii ce inseamna a ceda???? Lucrurile sunt foarte simple,Csa are niste embleme,o denumire si o parte din palamres (ca in Romania palmareaul e detinut de patron,nu de echipa),dar nu mai are echipa de fotbal infiintata in 1947,pentru ca a cedat-o in 1997! Unii au ales sa sustina echipa din 1947,iar altii au ales sa sustina o denumire atribuita unei echipe infiintate in 2017...si patronul! Nici acum nu se stie exact ce sustin astia de la peluza sud,ca dupa 12 ani cu Fc Fcsb,acum sustin mai mult patronul decat echipa de fotbal! E ca si cum ai ceda cuiva cainele,dar pastrezi numele! Tu degeaba numesti alt caine tot Azorel,ca nu mai e cel cedat!

pistolero10
pistolero10  •  12 Octombrie 2021, 13:25
Postat de iri_ pe 12 Octombrie 2021, 03:42

Corect, Steaua nu s-a infiintat in 2017, dar nici in 2003, s-a infiintat in 1947. Si intradevar, n-a retrogrdat niciodata, in schimb i-a fost furat locul din liga 1 de catre o echipa infiintata in anul 2003, condusa de un puscarias, cu complicitatea altui puscarias (presedintele LPF) si FRF. Cum poate o echipa infiintata in anul 2003 sa pretinda ca e "continuatoarea" Stelei, din moment ce a fost infiintata de la 0, si bagata cu japca in liga 1 in locul Stelei.

exact:))

pistolero10
pistolero10  •  12 Octombrie 2021, 13:22
Postat de Manu Ion pe 12 Octombrie 2021, 10:21

Daca nu va platea Becali datoriile erati demult desfintati !! Va lua Tehnorobul si nocturna si lojele (unde talpanica manca si bea pe bani lui becali) . Aceasta clona comunista trebuie sa dispara . Adevarata STEAUA este FCSB !

multi si brosti, fcsb trebuie sa dispara. clona aparuta in liga1 in mijlocul sezonului fara drept asupra brandului.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează