FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA

Șase „tricolori” sunt la un galben de suspendare pentru meciul cu Islanda » George Pușcaș, lider în topul indisciplinaților

Ionuț Nedelcearu // foto: Imago Images +44   FOTO
Ionuț Nedelcearu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 11 octombrie 2021 16:11 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 16:17

Șase „tricolori” sunt pasibili de suspendare pentru partida următoare cu Islanda, în cazul în care primesc cartonaș galben în meciul din această seară cu Armenia. Aceștia sunt: Florin Niță, Andrei Rațiu, Vlad Chiricheș, Ianis Hagi, Valentin Mihăilă și Nicolae Stanciu.

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

Atacantul George Pușcaș (25 de ani), suspendat pentru întâlnirea cu Armenia, este la al treilea meci ratat din cauza cartonașelor. Vârful lui Reading conduce topul indisciplinaților din preliminariile CM 2022 - zona Europa.

Pușcaș a fost suspendat pentru confruntările cu Islanda (2-0) și Liechtenstein (2-0) din cauza „roșului” primit direct la Erevan, iar acum stă iarăși pentru cumul de „galbene”. Primul l-a luat în turul cu Armenia (2-3), înainte să fie eliminat, iar al doilea l-a văzut vineri, în finalul jocului cu Germania, de la Hamburg (1-2).

O altă Românie! 5 schimbări pregătite de Mirel Rădoi pentru meciul cu Armenia » Cum ar putea arăta „11”-le de start
ROMÂNIA - ARMENIA
O altă Românie! 5 schimbări pregătite de Mirel Rădoi pentru meciul cu Armenia » Cum ar putea arăta „11”-le de start

Șase „tricolori”, în pericol pentru România - Islanda 

Pe lângă Pușcaș, alți trei „tricolori” au lipsit câte un meci din cauza suspendărilor pentru două avertismente: Alexandru Maxim și Nicușor Bancu, ambii cu Islanda, și Dragoș Nedelcu, cu Germania, la Hamburg.

Iar Florin Niță, Andrei Rațiu, Vlad Chiricheș, Ianis Hagi, Valentin Mihăilă și Nicolae Stanciu sunt la un cartonaș galben de suspendare pentru partida cu Islanda, din noiembrie, astfel că ei trebuie să fie foarte atenți la meciul din această seară.

Confruntarea România - Armenia, care se dispută în această seară, pe stadionul Steaua, are o greutate aproape decisivă privind accesul în play-off-ul pentru Mondial: câștigăm, suntem 90% la baraj, pierdem, suntem 95% out, în vreme ce un egal ne menține în joc, dar am avea nevoie ca Macedonia de Nord să nu ia 3 puncte la Erevan.

În ultimele două meciuri din grupa J, România va întâlni Islanda, acasă, pe 11 noiembrie, și Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie.

Cum ar putea arăta primul „11” al României: Niță - Rațiu, Chiricheș, Ad. Rus, Bancu - Stanciu, Nedelcu, Cicâldău - I. Hagi, Keșeru, Maxim

Clasamentul grupei J: România are nevoie de victorie cu Armenia 

O victorie a României în această seară, cuplată cu un eșec al nord-macedonenilor pe teren propriu, cu Germania, i-ar urca pe „tricolori” pe locul 2 în grupa J, cu două etape înainte de finalul calificărilor. România mai are de jucat cu Islanda (11 noiembrie, pe teren propriu) și Liechtenstein, 3 zile mai târziu, în deplasare.

Mai multe știri despre echipa națională:

Calcule și scenarii în grupa României, după Islanda - Armenia și Liechtenstein - Macedonia de Nord

Un fost internațional armean e sigur: „România e favorită” » Ce probleme au armenii și la ce trebuie să fie atenți „tricolorii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
adyy25
adyy25  •  11 Octombrie 2021, 20:03
Postat de tororosso pe 11 Octombrie 2021, 18:04

Șase „tricolori”, în pericol de parcă ar mai conta .

Sunt tari in care 90% sunt vaccinati, iar noi nu ne putem aduna sa fim 90% nici in a tine cu propria nationala

c23665
c23665  •  11 Octombrie 2021, 19:11
Postat de dinamo_ever86 pe 11 Octombrie 2021, 17:41

Nu poate fi asta echipa...adica mirel nu a jucat cu inchizator in germania si joaca cu armenii ? Cand este obligat sa castige...!!! Si mai ales ca ala este nedelcu, care are 5 minute jucate in ultimele 6 meciuri la o echipa de pe locul 12 , liga a doua germana..ireal ! Adica unul dintre marin sau cicaldau o sa fie rezerva ca sa joace asta...

Cu Germania a jucat cu 9 fundași. Nu era loc si de inchizitor!

cirus11
cirus11  •  11 Octombrie 2021, 18:28
Postat de dinamo_ever86 pe 11 Octombrie 2021, 17:45

Uiti de macedonia care e pe 2 ? Au doua puncte peste noi, plus avantajul golaverajului, practic 3 puncte !Romania trebuie sa bata tot si nici asa nu suntem siguri..tot stam la mana rezultatelor.

Nu uit dar au program mult mai dificil

Vezi toate comentariile (11)
Comentează