FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA

O altă Românie! 5 schimbări pregătite de Mirel Rădoi pentru meciul cu Armenia » Cum ar putea arăta „11”-le de start

Mirel Rădoi, la meciul Germania - România 2-1
Mirel Rădoi, la meciul Germania - România 2-1

Articol de - Publicat luni, 11 octombrie 2021 08:05 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 13:09

Selecționerul Mirel Rădoi va face mai multe modificări în formula de start a României pentru meciul cu Armenia.

  • România - Armenia, din grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial, se joacă luni, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Forțat de absența lui Burcă (accidentat cu Germania), dar și de efortul depus de jucători în disputa de la Hamburg, selecționerul va face câteva schimbări pentru partida cu armenii. În primul rând, cel mai probabil va reveni la sistemul de joc 4-3-3.

Dacă în poartă Niță e un punct fix, în centrul defensivei este de așteptat să utilizeze cuplul Chiricheș - Rus, ambii evoluând foarte bine împotriva Germaniei. 

În benzi, Rațiu ar urma să rămână titular pe dreapta, iar în stânga să apară Bancu, care poate aibă un important aport ofensiv, într-un meci în care România are nevoie să câștige. 

La mijloc, cel mai probabil se va reveni la linia de trei aliniată și în Macedonia de Nord, cu Stanciu, Nedelcu și Cicâldău. În cazul lui Nedelcu, suspendat pentru întâlnirea cu nemții, se mizează pe prospețimea lui, în condițiile în care Răzvan Marin a evoluat 90 de minute împotriva Germaniei.

Keșeru în locul lui Pușcaș

Din linia de atac, Ianis Hagi se va regăsi iar printre titulari, după prestația și reușita din debutul meciului de la Hamburg

332a fost indexul general al lui Hagi în meciul cu Germania, cel mai mare în aceste preliminarii, în care a evoluat în 6 partide

Vârf ar urma să intre golgeterul lotului, în absența lui Pușcaș, suspendat, Claudiu Keșeru, cel care n-a mai jucat pentru „tricolori” de la amicalul cu Georgia, din iunie. 

Iar în flancul stâng, Maxim pare să fie favorit pentru formula de start. Nu este însă exclus ca acolo să apară Mitriță. Cei doi au intrat pe parcurs cu Germania, primul pentru o jumătate de oră, celălalt numai 8 minute

Cum ar putea arăta România în meciul împotriva Armeniei:

România: Fl. Niță - Rațiu, Chiricheș, Ad. Rus, Bancu - Stanciu, Nedelcu, Cicâldău - I. Hagi, Keșeru, Maxim 
Rezerve: A. Vlad, Aioani, Toșca, Albu, A. Ivan, R. Marin, Cordea, Al. Mitriță, Moruțan, Mihăilă 
Antrenor: Mirel Rădoi

Video. Mirel Rădoi, conferință de presă înainte de România - Armenia

Citește alte știri despre echipa națională:

Un fost internațional armean e sigur: „România e favorită” » Ce probleme au armenii și la ce trebuie să fie atenți „tricolorii”

Cârțu a intrat în direct, după „circul” lui Rădoi din conferință: „Nu mi-a plăcut ce i-a făcut lui Ivan! O să-i spun”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
aurelianionut
aurelianionut  •  11 Octombrie 2021, 21:16

Mare pacat sa ne duca la Mondial Radoi..mare pacat.Asa a fost si cu marele(burtos,gras)Olaroiu,care dupa ce a condus pe Steaua prin Uefa..s-a vazut de ce e in stare...smecher nevoie mare,s-a dus dupa bani practic nemunciti.Daca Radoi califica echipa asta,desi n-are sanse,o sa fie eroul natiunii pentru ani si ani..si nu avem nevoie de un agramat drept erou...eu unul nu am nevoie de asa ceva.Mare pacat...e un nimeni,un manelist,unul care daca citea Ciocoii vechi si noi,nu se baga antrenor la nationala.Dar,fata lui tradeaza doar grimase si nervi.Marele Radoi.ptiu

remarque
remarque  •  11 Octombrie 2021, 19:54
Postat de kyil pe 11 Octombrie 2021, 15:21

Tosca a jucat bine cu nemtii, de ce sa il schimbe? Maxim e foarte lent,poate ma insel si rezolva meciul, dar Mihaila e mult peste ca nivel de joc. iar schimbam aiurea. trebuia lasata formula de joc cu Germania, cu cic in loc de burca si aia e. asa si jucatorii inteleg faptul ca au jucat bine. bancu si ivan, da sunt mega superficiali. fara Ivan aveam un pct de la Hamburg. de ce nu morutan in dreapta si eanis in stanga? noi i desconsideram pe armeni , dar ei ne vor da gol , noua ne trebuie minim 2 goluri ca sa castigam. daca nu batem armenia islanda si liechtenstein, sincer nici nu avem ce cauta la baraj...

tu l-ai vazut pe Tosca? Eu l-am vazut pe Gnabry facand ce a vrut el pe partea lui Tosca. E drept ca Mihaila nu face faza defensiva deloc. La fel Hagi pe dreapta l-a lasat pe Ratiu tot timpul singur. Dupa ce au intrat Maxim si Ivan, lucrurile au continuat in aceeasi nota.

elgabri
elgabri  •  11 Octombrie 2021, 19:52

Totul e ca cocalarul sa nu incurce tactica !!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează