FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA

VIDEO Cârțu a intrat în direct, după „circul” lui Rădoi din conferință: „Nu mi-a plăcut ce i-a făcut lui Ivan! O să-i spun”

România - Armenia. Sorin Cârțu, deranjat de Mirel Rădoi: „Nu mi-a plăcut!” +6   FOTO
România - Armenia. Sorin Cârțu, deranjat de Mirel Rădoi: „Nu mi-a plăcut!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 20:00 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 20:43

Mirel Rădoi l-a chemat la microfon pe Andrei Ivan în timpul conferinței de presă care a prefațat România - Armenia, pentru a oferi explicații suplimentare referitoare la golul doi al Germaniei. Sorin Cârțu, președintele lui CSU Craiova, club la care activează atacantul, taxează gestul selecționerului.

  • CONTEXT: Reporterul special GSP Marius Mărgărit a ținut să lămurească, în timpul conferinței, subiectul Andrei Ivan. Au fost declarații contradictorii după Germania - România, scor 2-1. Selecționerul Rădoi a transmis clar că Ivan știa că trebuia să îl marcheze pe Muller, însă fotbalistul a dat de înțeles că nu știa că el era responsabil
  • De asemenea, jurnalistul Mihai Mironică a observat pe transmisiunea live a partidei că fotbalistul făcea semne disperate către colegi să îl marcheze pe fotbalistul neamț.
  • Întrebat în conferința de azi despre aceste lucruri, Rădoi a părut deranjat și l-a chemat lângă el la microfon pe Ivan, care nu se afla în acel moment în sală, pentru a le spune jurnaliștilor punctul lui de vedere. 

Am văzut că ia amploare totul. Nu vreau să interpretați subiectiv ce spun, dar să facem o diferențiere între o greșeală tactică și una tehnică. La Ivan e o greșeală tehnică. El a respectat într-un fel ce i s-a transmis, marcajul la Muller, doar că l-a pierdut pe drum. 

Așa putem să-i luăm și pe ceilalți... Manea a fost depășit la cap de Goretzka, tot o greșeală tehnică. E execuția unui jucător de 50-60 de milioane până la urmă, mă refer la Muller. Dacă îl pui în balanță cu acțiunea lui Pușcaș, când a tras pe lângă cu stângul... Și adversarul pe care îl ai în față te face să greșești. 

Nu mi-a plăcut ce a făcut Rădoi, nu trebuia adus Ivan acolo. Când ne vedem, o să-i spun, vom discuta. Conferința e a antrenorului! Dacă jucătorul nu a venit dinainte, nu trebuia să-l chemi. Ivan a intrat înainte de Muller în teren. În comentariile pe care le-a făcut Mirel, ați văzut că i s-a transmis lui Andrei de pe margine să stea cu Muller, deci a fost o chestie de moment”, a declarat Cârțu la „Digi Sport Special”.

Cârțu a intrat în direct, după „circul” lui Rădoi din conferință: „Nu mi-a plăcut ce i-a făcut lui Ivan! O să-i spun”
Andrei Ivan, arătând spre Thomas Muller înainte de golul 2

5a fost nota primită de Andrei Ivan din partea GSP după Germania - România, cea mai mică a meciului

VIDEO. Mirel Rădoi, conferință înainte de România - Armenia: „Vreți circ? Facem circ!”

Întrebat de reporterul special GSP Marius Mărgărit dacă Andrei Ivan știa pe cine să marcheze la golul decisiv înscris de Germania, în eșecul 1-2, Mirel Rădoi a răbufnit și l-a chemat pe atacant în conferință!

„Facem circ, dacă circ vreți.... Facem circ! Am răspuns imediat după meci că Ivan știe ce număr are de marcat! Chemați-l pe Ivan acum și întrebați-l pe el. Ați făcut un caz și cu Markovic, probabil veți continua și cu Pușcaș, apoi cu Keșeru. Indiferent cine e în fața voastră, voi vreți să îi distrugeți. Nimeni nu va fi îndeajuns de bun pentru voi! Noi nu vorbim doar de rezultate, ci de o mentalitate”, a răbufnit Mirel Rădoi.

Andrei Ivan a ajuns la conferință după aproape un minut și și-a făcut mea culpa în fața selecționerului: „Da, am înțeles că a fost vina mea. Eu trebuia să stau cu Muller. Mi s-a transmis de pe bancă că eu trebuie să îl marchez. Nemții au venit cu 7 jucători în careu și a rămas unul liber”.

Rădoi a preluat apoi cuvântul din nou: „A fost un duel pe care Andrei l-a pierdut! Ce facem acum, îi dăm în cap? Facem scandal pentru fiecare greșeală? Nu știu cât de responsabil poate fi el, chiar și la vârsta de 24 de ani”.

Interes major pentru România - Armenia

România păstrează încă șanse de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022, iar prestația elevilor lui Mirel Rădoi din meciul contra Germaniei le dă speranțe fanilor.

+2 FOTO

Pentru acest, FRF a pus în vânzarea aproximativ 15.000 de bilete, reprezentând 50% din capacitatea stadionului Steaua, iar aproape toate s-au vândut. Naționala României revine în Ghencea după 12 ani (ultima partidă: România – Austria 1-1, 9 septembrie 2009, preliminarii CM 2010), iar fanii s-au grăbit să cumpere bilete online, pe site-ul bilete.frf.ro. Azi, la ora 14:00, mai erau disponibile 614 bilete, la Family Zone (inelul 2) și la Peluza Nord (inelul 2).

Citește și alte știri edspre echipa națională a României: 

FRF a lămurit situația lui George Pușcaș! Atacantul, suspendat cu Armenia: „Am primit documentul de la FIFA”

S-a stins fostul selecționer Cornel Drăgușin, supranumit de UEFA „eroul tăcut” » 3 naționale antrenate în carieră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  11 Octombrie 2021, 17:38

Tot scandalul cu Ivan si cu Markovici a fost ca sa fie pus in carti Kesheru. Mai sunt cateva ore si o sa vedem cum Kesheru ne va umple de pricepere. O sa-l avem in cateva poze pe tot ecranul cu limba scoasa. Atata stie, atata face. In rest, cat o fi de prost Ivan, e parfum pe langa Kesheru.

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  11 Octombrie 2021, 12:53

Comentarii dupa cum cer impresarii sau patronii de cluburi. In cazul Ivan : Goretza ia fata lui Manea(cred) cand sare la cap al nostru era cu nasul la fundul neamtului,mingea deviata trece printr-un culoar format din jucatori romani si nemti si ajunge la vulpoiul Muller care scapase dintr-un marcaj unde 2 romani unul Ivan tinea 3 nemti. Sa spuna marii specialisti unde e greseala. Este acolo ca nemtii sunt mai agili, mai mult pregatiti etc.

flaviuf
flaviuf  •  11 Octombrie 2021, 09:12

Ivan trebuia sa spuna ceva in genul lui Bastus din Columna: "in nemernicia mea, nu l-am marcat pe Muller si le-am aratat nemtilor drumul spre poarta". Chiar circ!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează