FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

Trei cu 5, unul cu 8 » Note GSP după victoria României din Ghencea: un „tricolor” le-a luat fața tuturor

România - Armenia 1-0
România - Armenia 1-0

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 07:06 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 07:26

România a făcut un pas mare către locul 2 în grupa J din preliminariile europene pentru Cupa Mondială cu victoria din Ghencea, 1-0 cu Armenia.

România e la mâna ei! Cum terminăm grupa pe locul 2 + ce adversari putem avea în play-off-ul pentru CM 2022
PRELIMINARII CM 2022
România e la mâna ei! Cum terminăm grupa pe locul 2 + ce adversari putem avea în play-off-ul pentru CM 2022

„Tricolorii” au câștigat la limită, grație unui gol înscris de Alexandru Mitriță în prima parte. Totuși, portarul armean Yurchenko a avut „de furcă” cu adversarii, care l-au întins serios în câteva rânduri.

Note GSP după România - Armenia 1-0 

Trei cu 5, unul cu 8 » Note GSP după victoria României din Ghencea: un „tricolor” le-a luat fața tuturor

Portarul selecționatei lui Joaquin Caparros a fost însă la înălțime și a primit nota 7 în Gazeta Sporturilor de astăzi. De altfel, portarul a fost unul dintre singurii doi jucători ai Armeniei cu notă mai mare decât 5 pentru prestația de aseară, alături de Geloyan, introdus pe teren la pauză (6). Majoritatea coechipierilor au primit 5 din partea reporterilor GSP, în vreme ce Bayramyan, Barseghyan, Grigoryan și Voskanyan sunt „corigenți”, cu 4!

În tabăra României, lucrurile au stat mai bine. Alexandru Mitriță, autorul golului victoriei, a fost recompensat cu 8, iar Ianis Hagi, Chiricheș, Răzvan Marin și Florin Niță au fost aproape de el, cu 7. Doar 3 jucători ai României au primit 5. Este vorba despre Claudiu Keșeru, titular, plus Ivan și Moruțan, intrați în repriza a doua.

Selecționerul Mirel Rădoi, care a anunțat că în noiembrie pleacă de la echipa națională, a primit nota 7, în timp ce omologul său de pe banca Armeniei, Joaquin Caparros, a primit 5.

„A fost un meci foarte greu. Am avut posesia de la un capăt la celălalt. Important e că am reușit să câștigăm. Singurul care a avut încredere în mine a fost Dică, mi-a spus să stau acolo la corner și că sigur o să dau gol”, a comentat Mitriță, singurul jucător cu nota 8, după meci. 

Clasamentul grupei J: România, la mâna ei pentru locul de baraj

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din România - Armenia 1-0

+17 FOTO

VIDEO. Mihai Stoichiță, intervenție la GSP Live după România - Armenia

Mai multe știri despre România - Armenia 1-0:

Mitriță, despre secretele golului cu Armenia: „El e singurul care a crezut în mine!”

Scene reprobabile în Ghencea » Bătaie între suporterii români și staff-ul Armeniei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
remarque
remarque  •  12 Octombrie 2021, 11:47

Keseru a fost mai bun decat Puscas nu? :)))))))))))))

observator_federal
observator_federal  •  12 Octombrie 2021, 10:56

Mitriță ”a rămas” în Google la înălțimea de 1,65 m, pe Transfermarkt are 1,67. Diferențele nu se opresc aici: Google ne spune că excraioveanul joacă ”pe post de extremă la Al-Ahli în Liga Profesionistă din Arabia Saudită, împrumutat de la New York City FC.”. (Tot în Google ”Jovan Marković este un fotbalist sârb și român, care joacă pe post de atacant la Academica Clinceni în Liga I, împrumutat de la Universitatea Craiova.”). Domne, și totuși la nici 10 minute de la ultimul derby, Google a preluat rapid pentru căutările ”derby de Romania”, ”marele derby” etc. cea mai mare diferență de scor: FCSB 6–0 Dinamo, 12 septembrie 2021... Dovadă că și Google, și Wikipedia, și Transfermarkt, și bloguri specializate pe fotbal care au deschidere în exterior sunt operate pe domeniul românesc în timp real, de persoane interesate DOAR de anumite aspecte particulare (să le spunem, generic, ”gigiste”). Manipulări de date pe internet (la scară evident mai mică decât în rețeaua Sputnik să zicem) ... dar bine coordonate. Istorii paralele ale fotbalului românesc.

376387262570658
Chirilas Marius  •  12 Octombrie 2021, 10:53

Daca Hagi a primit 7 trebuia ca Cicaldau sa primeasca 12 !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează