FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA 2-2

Panduru i-a găsit atacant lui Edward Iordănescu: „Dacă nu ai vârf, îl pui pe el”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 20:53 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 23:19

După România - Grecia 0-1 și Israel - România 2-2, Basarab Panduru are un sfat pentru selecționerul Edward Iordănescu.

După ce Alexandru Cicâldău și Dennis Man au fost marcatorii României cu Israel, Basarab Panduru propune ca Andrei Ivan (25 de ani) să fie folosit ca atacant central la națională.

Dezbaterea zilei, 30 martie » Putem spera la rezultate mai bune cu această echipă națională și cu Iordănescu selecționer?
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 30 martie » Putem spera la rezultate mai bune cu această echipă națională și cu Iordănescu selecționer?

Panduru a găsit atacant pentru naționala României

„Ivan joacă vârf. Cred că este poziția lui. Ivan, dacă poate juca ceva, poate să joace ca vârf. Nu cred că e extremă stânga sau dreapta. Cred că e vârf, da.

Dacă nu ai vârf, îl pui pe el. Anul ăsta e unul bun, foarte bun pentru el. Are 11 goluri în campionatul nostru”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport

În acest sezon, în 29 de partide în toate competițiile, Ivan are 12 goluri și 8 pase de gol.

Am arătat un fotbal bun în multe momente. Dacă eram mai inspirați și mai atenți, puteam pleca cu un alt rezultat care conta mai mult pentru moralul echipei. În repriza a doua, am pierdut din energie, din agresivitate, din intensitate. Prin ce am trecut în aceste zile... ce probleme am avut (n.r. - COVID, accidentați). Mă așteptam să se întâmple acest lucru. Dar noi am avut ocazii de 3-0 în prima repriză, plus câteva situații mari în partea secundă. Plecăm cu un egal de aici și sper să terminăm aceste momente de naivitate acum, iar în iunie să fim la un alt nivel!

- Edward Iordănescu la Pro .

VIDEO Pe cine critică Dumitru Dragomir după Israel - România 2-2

Citește și: 

Ciprian Marica e contrariat de alegerile lui Edi Iordănescu: „Mă așteptam să cunoască mai bine jucătorii și nu să facă experimente”

ANALIZĂ GSP Avem un singur atu: contraatacul » Concluzii sumbre după primele două meciuri cu Edward Iordănescu pe banca naționalei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
2077264048956080
Vilcea Nicolae  •  31 Martie 2022, 10:25

Iar ... Edward????? E Eduard!!!!

gabri80el
gabri80el  •  31 Martie 2022, 05:09

ivan nu are treaba cu fotbalul. abia daca atinge mingea in 3-4 meciuri. Credeam ca Panduru este mai rational dar m-am lamurit si cu asta . Altu!:)))

coco1987
coco1987  •  31 Martie 2022, 00:42
Postat de robotucigas pe 30 Martie 2022, 23:39

Are dreptate. Nu poți sa aduci un Alibec care nu are frate față pentru naționala, sau rezerviști și alți de joacă în ligi inferioare. Pune un jucător ca Ivan, nu multe echipe au atacanți de top, dar dau goluri prin mijlocași. Iordănescu Jr ar trebui sa vadă ce merge și ce nu, și să ne mai scutească cu oameni băgați pe gat de televiziuni ca fac 3 driblinguri și dau 5 goluri într-un an. Este penibil! Iordănescu trebuie sa aibe tupeul și sa nu mai asculte. Cei care merg o perioadă și apoi cad, sa stea acasă. Nu poți fi jucător dacă nu ai continuitate. Dar asta este problema la toți jucători români, au momente și momente. Nu știe omul când să-i aducă sau nu când la tv urla toți să-l aducă pe tăvi poposesc. Asa! Și ce dracu a făcut tăvi Popescu? Dacă era unul cu mai multa experiență nu putea fi mai bine pentru România. Iordănescu trebuie sa se dezica de a mai lua jucători ceruți de alți, și să-și facă echipa cum știe el.

Pentru limba romana, mai treceti pe la scoala!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează