FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Mirel Rădoi, luat la rost de Florin Răducioiu: „Am mari dubii în ceea ce privește selecția” » Cine l-a dezamăgit pe fostul atacant

Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 09:22 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 09:52

Florin Răducioiu (50 de ani) a comentat înfrângerea României cu Austria, scor 0-1. Fostul mare fotbalist e nemulțumit de selecția făcută de Mirel Rădoi (39 de ani).

„Austria a avut mai multe ocazii decât noi, a lovit de două ori bara, plus un joc colectiv mult mai bun. Nu o putem compara cu Norvegia, însă rezultatul este just şi reflectă situaţia din teren.

Trebuie sa privim obiectiv această realitate, cu un antrenor care nu reuşeşte sa imprime echipei un joc mai realist ca să ne facă să câştigăm meciurile. Pentru că pe noi asta ne interesează. Am mari dubii și în ceea ce priveşte selecţia unor jucători care nu confirmă. În general la linia defensivă. Bălaşa spre exemplu, pentru că este un jucător care nu-mi dă siguranţă. Mitriţă este sub aşteptări. De-asta sunt puţin contrariat”, a spus Răducioiu, la TV Telekom Sport.

3este nota primită de Alex Mitriță din partea GSP după România - Austria. Bălașa, în schimb, a primit nota 6

Programul României din Liga Națiunilor

  • 15 noiembrie, ora 21:45 // România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 // Irlanda de Nord - România

Clasamentul în grupa României din Liga Națiunilor

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Mirel Rădoi, luat la rost de Florin Răducioiu: „Am mari dubii în ceea ce privește selecția” » Cine l-a dezamăgit pe fostul atacant

VIDEO. Mirel Rădoi: „În noiembrie ne punem la masă și vedem dacă putem continua sau nu”

Citește mai multe știri despre România - Austria:

Iată notele GSP la România - Austria: de la 3 la 8! » Cine a fost considerat cel mai slab de pe teren

Atac la șefii FRF după înfrângerea României: „Neam de neamul lui Burleanu nu avea ce căuta în fruntea FRF dacă nu-l arestau pe Popescu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mirel
mirel  •  15 Octombrie 2020, 18:57

Pe Cornel Rapa care, desi are 30 de ani, joaca constant la Cracovia pe postul de fundas dreapta. Din cele peste 800 de minute jucate in sezonul 2020/2021 a avut 2 meciuri cu prelungiri (120minute) iar unul dintre ele a fost cu Leghia Varsovia in Supercupa Poloniei pe care Cracovia l-a castigat. Conditie fizica are. Experienta pe post are. De ce nu a fost convocat pentru meciul cu Islanda? Trebuia sa joace neaparat Manea? Islandezii au adus la echipa si jucatori de 37 de ani pentru a atinge principalul obiectiv al anului 2020, calificarea la Europeanul din 2021.

forumeer
forumeer  •  15 Octombrie 2020, 11:21
Postat de Richard Stefan pe 15 Octombrie 2020, 10:12

Daca Gigi Becali iti pregateste jucatorii si tu nu vrei sa i bagi in seama e treabata FRF Va meritati soarta ,

Noapte buna , jijisto-fcfcsbistule!

forumeer
forumeer  •  15 Octombrie 2020, 11:19

Sunt curios pe cine ar fi adus "como se dice la voi a rumena". Alte petarde din Liga 1? Cine s-a remarcat si nu e deja printre petardele de la nationala? Are interese, de-aia vorbeste...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează