FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

România - Austria, condus de o brigadă de arbitri din Polonia! Ce rezultate au înregistrat echipele românești cu „centralul” desemnat de UEFA

Daniel Stefanski, arbitrul care va fi la centru la România - Austria // foto: Guliver/gettyimages
Daniel Stefanski, arbitrul care va fi la centru la România - Austria // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 15:53 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 17:49

UEFA a anunțat brigada de arbitri care va conduce meciul dintre România și Austria din Liga Națiunilor, programat miercuri, 14 octombrie.

  • România - Austria, al patrulea meci din această ediție a Ligii Națiunilor, va putea fi urmărit în format liveTEXT și FOTO pe GSP.ro și în direct la TV pe PRO TV;

Echipa națională a României va căuta să treacă peste pasa proastă prin care trece acum cu un rezultat bun miercuri, la Ploiești, împotriva Austriei. La meciul de pe „Ilie Oană”, „tricolorii” vor fi arbitrați de o brigadă din Polonia. La centru va fi Daniel Stefanski (43 de ani), care va fi ajutat de asistenții Marcin Boniek și Dawid Igor Golis, precum și de Damian Sywestrzak, din postura de al patrulea oficial.

Daniel Stefanski, arbitru familiar pentru echipele românești

Arbitrul din Polonia este un nume familiar pentru echipele românești. Stefanski a „fluierat” victoria CFR-ului din grupele sezonului trecut al Europa League, 2-1 cu Lazio, și a fost al patrulea oficial la „thrillerul” dintre FCSB și Napoli (3-3), din grupele sezonului 2010/2011.

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre România - Austria, următorul meci al „tricolorilor”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Vorbește Gică Hagi. Cine-l ascultă?! „Mă sperii când mă uit la ultimii 4 ani. M-am săturat!” + întrebare pentru Rădoi: „Atât nu înțeleg din ce a făcut”

Rodion Cămătaru, după umilința din Norvegia: „Mi-a fost rușine. Un joc lamentabil! E o criză la națională”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  13 Octombrie 2020, 03:42

Deci arbitrul e cu noi, gata am luat 3 puncte, trebuie doar ca băieții să nu-și mai ascundă bărbăția și sa se împiedice de linia careului și gata victoria! Sper sa știe ca e vorba de careul advers.

whiteredarad
whiteredarad  •  12 Octombrie 2020, 20:12

Nu are nici o relevanta numele si tara de unde vine arbitrul, doar prestatia sa conteaza. Denumirea tarii de origine ne da cel mult informatii despre ce stil de arbitraj are... omul, stiindu-se ca intr-un fel fluiera un latin si altfel un anglo saxon. Asa ca a enumera ce echipe a mai fluierat cel ce....va fluiera....este fara importanta practica, doar un articol scris...ca sa fie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează