FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - AUSTRIA

ROMÂNIA - AUSTRIA. Mirel Rădoi, nemulțumit de jocul echipei! Ce le-a strigat jucătorilor și s-a auzit la TV

Mirel Rădoi, selecționerul României, a fost nemulțumit de modul în care jucătorii noștri au început repriza a doua cu Austria. +47   FOTO
Mirel Rădoi, selecționerul României, a fost nemulțumit de modul în care jucătorii noștri au început repriza a doua cu Austria.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 20:32 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 23:10

Mirel Rădoi, selecționerul României, a fost nemulțumit de modul în care jucătorii noștri au început repriza a doua cu Austria.

Văzând că austriecii pun tot mai multă presiune și ajung ușor la poarta lui Tătărușanu, Rădoi a încercat să-și trezească jucătorii.

„Ne retragem prea mult!”, a strigat Rădoi de la margine, în minutul 52.

Tot în debutul reprizei secunde, Alibec a reușit să introducă mingea în poartă, din centrarea lui Alex Maxim. Golul a fost însă anulat pe motiv de ofsaid de către brigadă condusă de Daniel Stefanski.

+43 FOTO

Programul României din Liga Națiunilor

  • 15 noiembrie, ora 21:45 // România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 // Irlanda de Nord - România

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Gică Hagi le-a vorbit austriecilor despre Ianis înainte de meciul din Liga Națiunilor: „Stilul lui se aseamănă cu cel al lui Zidane”

Strategia FRF, criticată după ratarea EURO: „Vrem să ne calificăm imediat pentru bani! Cei de acolo se gândesc «Să ne fie bine nouă»”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
109547337592002
Ioan David  •  15 Octombrie 2020, 01:18

Voi Toti Ce Lucrati In Fiecare Zi la GSP sau Sport RO . ; faceti o mare defavoare Sportului Romanesc !!! Va inteleg in masura in care ati facut pact cu "Diavolul" = Banii ; unde o sa va mearga "Sufletul " ?... Paradox : Celelalte Sporturi in care Sportivi muncesc cu Adevarat , nu castiga aproape nimic ; " DAR " sunt superiori celor din "Fotbal" prin Suflet Cald , Intelegere de Timpuri (Urate ca acum) Dorinta de " A FI INVINGATOR " , demnitate de tara , familie , si cultura ... Asa cu Voi se mai Naste o "Nadia C. " ( Ex.) la Pastele Cailor ...

endeavour
endeavour  •  15 Octombrie 2020, 00:29

Radu petrescu e vinovat! Cu manariile lui! De unde sa mai stiti voi fotbal!??

stoichkov10
stoichkov10  •  15 Octombrie 2020, 00:26

Radoi bufonul nationalei. el cere timp sa joace Nationala spectaculos. e rupt de realitate. daca tot isi asuma, sa-si asume si demisia.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează