FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS

VIDEO Imnul și tabela „gripate” » Probleme la Arena Națională în România - Belarus

Articol de , - Publicat marti, 28 martie 2023 22:15 / Actualizat marti, 28 martie 2023 22:45

România s-a întors pe Arena Națională, cel mai important stadion al țării. Meciul cu Belarus, din preliminariile EURO 2024 a adus peste 30.000 de suporteri, însă condițiile au umbrit puțin bucuria din startul meciului.

„Tricolorii" au revenit pe cel mai mare stadion al țării după o pauză de un an și jumătate. Ultima dată au jucat pe Arenă la meciul cu Liechtenstein, când selecționer era Mirel Rădoi. 

În tribune au fost mai bine de 30.000 de suporteri, o asistență destul de numeroasă, ținând cont de faptul că adversarul n-a fost unul foarte atractiv, iar vremea a fost destul de capricioasă.

S-a oprit imnul la România - Belarus 

În plus, condițiile din vara lui 2021, când Arena a găzduit meciuri europene, par să fie momente demult uitate. Cel mai scump și, teoretic, cochet stadion din țară are acum mari probleme ce țin de mentenanță. Ce-a funcționat excelent pe timpul Europeanului s-a „gripat" destul de repede după. 

În timpul imnului României, stația de amplificare a stadionului s-a oprit, moment „acoperit" parțial de vocile celor 30.000 de oameni. În plus, cubul pe care suporterii urmăresc cronometrul și scorul are mari probleme de afișaj pe toate cele 4 laturi.

„Uniți sub tricolor” și restul

În ciuda numărului mare de suporteri, atmosfera din stadion n-a fost una sufocantă pentru bieloruși. 

În afara momentelor de presiune, când cei mai mulți dintre suporteri se ridicau și împingeau echipa din spate, în rest au fost doar cântecele venite dinspre peluza în care au luat loc grupările ce susțin meci de meci echipa națională, cum ar fi „Uniți sub tricolor”.

Citește și: 

Delegația României, apariție ireproșabilă înaintea meciului cu Belarus » Cine a fost cel mai grăbit „tricolor”

Mihai Stoica, uimit de un aspect înainte de România - Belarus: „Colosal!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează