FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Surpriza lui Rădoi la națională dezvăluie cum a reacționat când a aflat că e convocat la lot: „Îmi tremurau picioarele! îmi venea să râd, să plâng”

Tiberiu Căpușă, în premieră la naționala României // FOTO: Instagram
Tiberiu Căpușă, în premieră la naționala României // FOTO: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 21 mai 2021 17:00 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 17:18

Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat lista celor 25 de „tricolori” pentru meciurile amicale cu Georgia și Anglia. 

  • România dispută în perioada următoare două partide amicale, cu Georgia (2 iunie – Ploiești) și Anglia (6 iunie – Middlesbrough);
  • România face parte din grupa J a preliminariilor pentru Mondial, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein; Următorul meci oficial al „tricolorilor” este pe 2 septembrie, în Islanda.

Una dintre surprizele selecționerului Mirel Rădoi pentru partidele amicale cu Georgia și cu Anglia, este convocarea în premieră a tânărului fundaș dreapta de la Chindia, Tiberiu Căpușă (23 ani). 

Tiberiu Căpușă, în premieră la naționala României

„A fost o surpriză totală când am fost anunțat de cei de la federație. Eram la frizer, urma să mă tund. M-am ridicat brusc, dar îmi tremurau picioarele. Am ieșit din frizerie, nici nu știam ce să fac, îmi venea să râd, să plâng, aveam emoții mari

L-am sunat pe tata, care era la volan. I-am zis să tragă pe dreapta, că am să-i dau o veste-bombă. S-a bucurat enorm, doar a fost și el fotbalist. El n-a prins naționala, dar mereu îmi spunea că își dorește să ajung mai sus ca el. 

Mi-a prins bine acest sezon la Chindia, unde am jucat constant și am acumulat foarte mult. Acum nu-mi doresc decât să și debutez la echipa națională. Visez la asta de la 7 ani, de când m-am apucat de fotbal", a spus Tibi Căpușă pentru Gazeta Sporturilor.

33 de meciuriare Căpușă pentru formația din Târgoviște, alături de care a câștigat play-out-ul Ligii 1.

 El este fiul lui Giani Căpușă, fost atacant în anii '80-90 la echipe precum FCM Bacău, Poli Iași, Foresta și FC Vaslui.

VIDEO Dispare Astra de pe harta fotbalului românesc? Constantin Anghelache: „Ioan Niculae ar putea spune că nu-l mai interesează”

Citește mai multe știri din fotbalul românesc: 

De la Căpușă, la Budescu! Surprize mari în lotul convocat de Rădoi pentru Anglia și Georgia: 6 debutanți + Camora, Man, Mihăilă, Pușcaș, OUT

EXCLUSIV UEFA pune la bătaie 3,5 miliarde de euro pentru Liga Campionilor, Europa League și Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  21 Mai 2021, 18:57

Mda... cu fiul lui... nepotul lui... vărul lui... o sa ne mai calificam la vreun turneu final cand o face plopu' pere, vorba impuscatului...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează