FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO La 6 săptămâni după ce a devenit selecționer, Iordănescu admite public: „Nu mă așteptam să fie așa. Mă încearcă sentimentul de insuficiență”

Edi Iordănescu // foto: Raed Krishan - GSP +30   FOTO
Edi Iordănescu // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de , - Publicat vineri, 11 martie 2022 12:52 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 13:54

Edi Iordănescu (43 de ani), selecționerul României, recunoaște că îl încearcă „un sentiment continuu de insuficiență” de când a preluat hățurile la echipa națională.

Edi Iordănescu, instalat în urmă cu 6 săptămâni pe banca naționalei, a admis astăzi, la evenimentul de lansare al Romania Store, magazinul oficial al naționalei de fotbal, că nu se aștepta la un astfel de volum de muncă. „Parcă tot timpul sunt lucruri pe care nu le-am făcut”, spune selecționerul, care este însă încrezător că se va adapta noii sale poziții.

Edi Iordănescu a mers la Milano și l-a convins pe Tătărușanu să revină: „În cazul ăsta, e posibil să ne dea o mână de ajutor”
românia
Edi Iordănescu a mers la Milano și l-a convins pe Tătărușanu să revină: „În cazul ăsta, e posibil să ne dea o mână de ajutor”

Edi Iordănescu admite: „Mă încearcă un sentiment continuu de insuficiență”

Eu am fost pregătit mereu pentru un volum mare de muncă, dar recunosc că nu mă așteptam să fie așa. Am fost obișnuit cu activitatea zilnică la club, adică ore întregi de muncă și de birou, dar și de teren. Acum se face mai mult muncă de birou.

Deși sunt puține săptămâni de când mi-am intrat în rol, mă încearcă un sentiment continuu de insuficiență. Parcă tot timpul sunt lucruri pe care nu le-am făcut. Probabil că e vorba de contactul cu noua structură, noul stil de muncă, dar sunt sigur că în timp mă voi obișnui.

Încerc, împreună cu oamenii din jurul meu, să facem o muncă cât mai profundă și mai complexă, doar așa cred că putem fi foarte obiectivi în deciziile pe care le vom lua”, a spus Iordănescu.

Încerc să-mi iau cât mai multe informații. Împreună cu staff-ul facem o muncă completă, inclusiv de teren, de monitorizare, de scouting. Încercăm să fim cât mai bine informați.

- Edi Iordănescu, selecționer România

Edi Iordănescu va debuta pe banca primei reprezentative a României peste fix două săptămâni. Joi, 25 martie, „tricolorii” vor da piept cu Grecia într-un meci amical. Biletele pentru partida găzduită de stadionul „Steaua”, din Ghencea, au fost puse la vânzare

Mai multe știri despre echipa națională: 

Burleanu, despre cum se implică FRF în sprijinul refugiaților: „Am creat un fond financiar”

Edward Iordănescu amenință: „Dacă Gigi Becali mai face asta, special nu-l mai iau pe Tavi Popescu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează