FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE 4-1

ROMÂNIA - FEROE 4-1 // Dumitru Dragomir și Helmuth Duckadam i-au răspuns lui Nicolae Stanciu: „Nici cu Feroe n-a fost grozav”

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 17:37

Helmuth Duckadam și Dumitru Dragomir i-au răspuns lui Nicolae Stanciu, care a răbufnit după meciul câștigat cu Insulele Feroe, scor 4-1.

  • „Nu știu cine are interes să vorbească urât despre mine. Am fost acuzat că am fost cel mai slab jucător în prima repriză din Suedia. Însă cifrele InStat arată că am fost între primii 5 oameni la Stockholm”, declarase Stanciu.

Conform coeficientului InStat, Stanciu s-a aflat pe locul 6 între români, cu un coeficient de 232, și locul 15 din tot meciul cu Suedia, 1-2. N-a avut nicio minge recuperată în jumătatea adversă și a fost primul la numărul de mingi pierdute în jumătatea proprie: 5. Stanciu a fost pe primul loc la driblinguri reușite.

„Să nu uităm că, în primele 25 de minute, naționala din Feroe a condus meciul cu noi. Stanciu nu vrea să înțeleagă că lumea așteaptă mult mai mult de la el. Nu trebuie să se compare cu ceilalți jucători. Lumea așteaptă multe de la el, mai ales că e numărul 10”, a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

Dumitru Dragomir, omul acuzat de Stanciu că vorbește urât despre el, a reacționat pentru aceeași sursă:Eu spun că nici meciul de ieri n-a fost grozav pentru el. Am jucat totuși cu niște desculți. Îmi mențin părerea și spun că la meciul cu suedezii trebuia schimbat după 30 de minute. Mai mult a încurcat. Stanciu e fotbalist bun, echipa națională are nevoie de el, dar eu mă așteptam să «spargă» pe toată lumea acum. Are totuși o vârstă.

Aveam nevoie de Mitriță cu Feroe, să dribleze, să facă ceva. Există jucători «de acasă» și jucători «de deplasare». Mitriță e jucător «de acasă».

Avem 45% șanse de calificare”.

„Stanciu a încercat să se apere. Stanciu e jucător mai mult de execuție, nu e conducător de echipă. Accelerează foarte bine, verticalizează, șutează extraordinar la poartă, dar nu-l văd un mijlocaș care să tragă echipa după el”
Daniel Niculae, ex-atacant Rapid și naționala României

Vezi și:

Stanciu, supărat foc după meci: „N-am înțeles de ce Dragomir a spus asta! Nu știu cine are interes să vorbească așa de mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cris210
cris210  •  27 Martie 2019, 18:21

dragomire, vorbești cam mult, mai ai treningul ăla roșu? ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează