FOTBAL  »  NATIONALA  »  CRITICI

Gabi Balint se ia de Mirel Rădoi: „E doar în capul lui că ne-a plătit polițe! Ne demonstrează altceva”

Gabi Balint / Captură Digi Sport +21   FOTO
Gabi Balint / Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 20:09 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 21:03

Gabi Balint (58 de ani), fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, nu l-a menajat pe selecționerul Mirel Rădoi, cel care a anunțat că își va încheia socotelile cu prima reprezentativă după meciurile din noiembrie cu Islanda și Liechtenstein.

Decizia lui Mirel Rădoi n-a fost una pe placul lui Gabi Balint. Fostul internațional a criticat abordarea selecționerului și spune că Rădoi ia în calcul plecarea de la națională și pentru că e conștient că misiunea de la baraj va fi una extrem de complicată.

„E o comedie acră când vezi ce se întâmplă. Îți dai seama că totul e rupt între Mirel și Federație, e clar că lucrurile nu stau bine între ei. 

Rădoi parcă a vrut să plătească polițe Federației, presei, dar și nouă, cei care l-au analizat. Dar e doar în capul lui că ne-a plătit polițe, el demonstrează doar că nu știe ce face. Ne-a dat niște speranțe și tot el ni le-a luat. Dacă erau relații bune între Rădoi și Federați, niciodată nu se ajungea la astfel de declarații”, a declarat Gabi Balint, în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport.

Gabi Balint: „Rădoi a mai pierdut o calificare la baraj, și-a făcut niște calcule”

„Să nu uitați că Rădoi a pierdut o calificare la baraj. El ia în considerare unele lucruri, știe ce lot are la dispoziție și pe cine poate întâlni mai departe. Rădoi își face niște calcule.

(...) Noi suntem la nivelul Armeniei, nu la nivelul Germaniei. Cu Islanda avem șanse mai mari decât în fața Armeniei, dar asta nu înseamnă că poți să faci acest anunț acum, când încă nu ți-ai încheiat contractul. Sunt sigur că jucătorii vor face tot posibilul să-l întoarcă. Oricum, sunt curios dacă ar fi spus același lucru și dacă pierdeam ieri cu Armenia”, a declarat Gabi Balint, în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport.

Cum poți să faci contract care să se încheie în timpul calificărilor? N-ai cum! Tu trebuie să faci un contract până la finalul preliminariilor, cu eventualitatea de a juca baraj. Știu că așa avea și Iordănescu, în funcție de etapele pe care le parcugeam. 

- Gabi Balint, fost internațional

+17 FOTO

Sondaj GSP.ro: cine ar trebui să fie selecționerul României?

După ce Mirel Rădoi a anunțat că va renunța la echipa națională în noiembrie, după ultimele meciuri din preliminariile CM 2022, iar FRF trebuie să caute un nou selecționer pentru barajul care se prefigurează, site-ul GSP.ro a lansat, astăzi, un sondaj cu întrebarea: „Cine ar trebui să fie noul selecționer al României”.

Sondajul continuă, votează și tu:

VIDEO Mirel Rădoi, anunț-șoc: „Naționala României să își caute antrenor!”

Citește și alte știri despre naționala României: 

EXCLUSIV GSP a aflat de ce vrea să plece Rădoi » Informații din culise: ce l-a deranjat cel mai mult pe selecționer

EXCLUSIV Boloni, prima reacție despre o revenire la „națională”: „E normal ca Rădoi să se gândească la viitorul lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
cornelcc
cornelcc  •  15 Octombrie 2021, 22:32
Postat de dan2010 pe 12 Octombrie 2021, 21:15

Daca avea Radoi mai multa minte... acum aveam mai multe puncte si sanse mai multe de calificare la mondial. Daca rananea Contra, eram la Europene si acum ne bateam cu nemtii la primul loc!

Sigur mah, chiar am fi fost pe prmmul loc, in fata jermanicai si deja calificati!

dodo001
dodo001  •  14 Octombrie 2021, 19:05

Degeaba lumea se gandeste la Olaroiu sau Boloni. Cei doi nu cunosc realitatile fotbalului romanesc fiindca in utlimii 10-15 ani au antrenat afara. Probabil Piturca ar fi mai bun daca vrem sa scoatem rezultate chiar daca vom juca urât. Macar jucam la rezultat. Piturca de departe e de ales

francescoli1974
francescoli1974  •  13 Octombrie 2021, 10:18

Pentru a nu exista motive de regret(al selecționerului,desigur) noi vom rata barajul, adică pe înțelesul tuturor,nu vom bate Islanda acasă.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează