FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA

Ce meci a văzut Ivan?! „Am jucat un fotbal foarte frumos”

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Andrei Ivan (24 de ani, atacant) consideră că „tricolorii” au făcut o partidă bună. +49   FOTO
România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Andrei Ivan (24 de ani, atacant) consideră că „tricolorii” au făcut o partidă bună.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 23:45 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 23:50

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Andrei Ivan (24 de ani, atacant) consideră că „tricolorii” au făcut o partidă bună.

„Au jucători foarte buni cei de la Georgia. Nu sunt o echipă slabă. O să lucrăm pe parcurs și sperăm să câștigăm cu Anglia. 

Echipa joacă foarte bine, și azi am jucat un fotbal foarte frumos. Mă bucur că am marcat. Am făcut un sezon bun în Liga 1, sunt într-o formă foarte bună și sper s-o țin tot așa. 

Nu pot să comentez câte goluri o să luăm cu Anglia, eu sunt atacant”, a declarat Ivan la ProX.

România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+45 FOTO

3 detalii inedite de la România - Georgia:

  • ultimul jucător, până la Andrei Vlad, cu minute pentru România al cărui nume începe cu litera „V” a fost Dacian Varga, în urmă cu aproape 10 ani, pe 11 noiembrie 2011, Belgia - România 2-1;
  • Ba mai mult, legat de un alt debutant, Darius Olaru, ultimul cu litera „O” a fost Cristian Oros, pe 11 iunie 2011, Paraguay - România 2-0.
  • Ultimul dinamovist care a debutat la naţională: Sergiu Hanca, pe 10 iunie 2017, România - Polonia 3-1, antrenor C. Daum.

România - Georgia: doar 500 de suporteri în tribune

Deși s-au pus în vânzare 3.800 de bilete, în tribunele de pe „Ilie Oană”, au fost doar vreo 500 de fani, printre care și o mână de gruzini. Aceasta a fost prima reîntâlnire a suporterilor cu naționala, acasă, de la partida cu Suedia (0-2), din 15 noiembrie 2019. 

Într-o atmosferă destul de molcomă, încălzită de tribune rareori, „tricolorii” au intrat pe teren cu un banner pe care scria: „După 565 de zile, cea mai frumoasă oră: împreună în peluza tricoloră!".

Gigi Becali, comentariu despre Rădoi și echipa națională

Citește mai multe știri despre România - Georgia:

„ROȘU” direct pentru Florin Tănase! Gest stupid făcut de golgeterul Ligii 1

Omul propus selecționer la națională, prezent la România - Georgia » Ce spunea Rădoi despre el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
dubluv
dubluv  •  03 Iunie 2021, 07:28

chiar a fost un meci bun cu o repriza a 2a frumoasa. Sunt oricum 2 meciuri amicale de care Romania nu avea nevoie deloc.

nu_ne_mai_blocati_degeaba
nu_ne_mai_blocati_degeaba  •  03 Iunie 2021, 07:17
Postat de alskar pe 03 Iunie 2021, 04:32

„cei de la Georgia”... Ăsta nici pâine de la magazin nu e-n stare să ceară fără să comită cel puțin 3 greșeli gramaticale

Unde era profesorul de romana buhahaha ...un taran cu 4 clase , preda romana pe gsp =))))))

mentos
mentos  •  03 Iunie 2021, 07:15
Postat de Marcello Kazan pe 03 Iunie 2021, 00:14

NU mi-am inchipuit ca as fi putut vedea asa ceva nici in cele mai negre cosmaruri... Problema NU e doar de ordin fotbalistic... Eu cred ca NU sint nici sanatosi la cap... Altfel cum se poate explica faptul ca TU, fotbalist de nationala, NU esti in stare sa trimiti mingea nici in careu din lovitura libera de la 20 de metri... In schimb o trimiti la 10 metri peste poarta...

Exact. Ai pus punctul pe i. Fotbaliștii din ziua de azi sunt foarte proști și zăpăciți la cap. Fotbalul e secundar sau terțiar pt ei. Prioritar e să ducă o viață aparent luxoasă, mașini, plus automatele proaste care caută proști cu mașină, tatuaje, manele etc. Cu ăștia nu faci treabă.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close