FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA

Cum ar putea arăta primul „11” al României contra Georgiei + câte bilete s-au vândut pe „Ilie Oană”

Articol de - Publicat marti, 01 iunie 2021 07:48 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 08:22

România va juca din nou acasă cu spectatori după 565 de zile. Se va întâmpla la amicalul de miercuri cu Georgia, programat la Ploiești, pe arena „Ilie Oană”, ora 21:45. Capacitate disponibilă: 25%, circa 3.800 locuri. Va fi prima partidă de acasă din mandatul lui Mirel Rădoi care se va disputa cu fani în tribune, dar lumea nu se înghesuie să cumpere bilete.

  • România – Georgia se joacă miercuri, 2 iunie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT și foto pe GSP.ro și în direct pe ProTV

Pe 15 noiembrie 2019, România pierdea pe Arena Națională cu Suedia, 0-2, iar visul unei calificări directe la Euro se risipea. Cosmin Contra se afla la penultimul joc pe banca „tricolorilor", Tătărușanu mai era în poarta naționalei, Tudor Băluță nu intrase pe toboganul carierei, iar Deac reușea încă să le ia fața în primul "11" lui Man sau Ianis Hagi. Planeta însăși arăta altfel, înaintea răvășitoarei pandemii.

E vorba despre ultimul meci de pe teren propriu disputat de prima reprezentativă cu spectatori în tribune. Iar peisajul va reveni abia după 565 de zile, cu ocazia amicalului pe care România îl va disputa miercuri, la Ploiești, contra Georgiei. Locurile de pe „Ilie Oană" se vor putea umple într-un procent de 25% , adică în jur de 3.800 de oameni.

Doar 1.500 de tichete vândute pentru România - Georgia

Va fi prima dată când selecționerul Mirel Rădoi va disputa un meci acasă cu asistență în tribune! Până acum, doar la câteva partide din deplasare s-a întâmplat asta pe fondul restricțiilor legate de virus, în Islanda, Norvegia, Irlanda de Nord sau Armenia.

Întâlnirea nu arată însă cifrele unui eveniment atractiv pentru fani. Surse GSP spun că, până luni după-amiază, se dăduseră online, pe bilete.frf.ro, doar circa 1.500 de tichete. E motivul pentru care peste 2.000 de bilete ar urma să fie scoase la vânzare la casele stadionului ploieștean, cu posibilitatea de a fi achiziționate până în preajma startului jocului.

Acces doar pentru vaccinați sau cei testați

Conform regulilor sanitare în vigoare, la partidă vor putea asista doar cei vaccinați împotriva COVID (minimum 10 zile scurse de la rapel), precum și persoanele care prezintă un test negativ RT-PCR efectuat în ultimele 72 de ore înaintea întâlnirii sau unul rapid antigen, realizat în ultimele 24 de ore anterioare meciului. Spectatorii se pot prezenta cu biletul printat sau în variantă electronică și trebuie să aibă documentele care atestă vaccinarea sau testarea. 

Cât costă biletele la România - Georgia 

  • 30 lei – peluze
  • 60 lei - tribune

Cum ar putea arăta naționala contra Georgiei: Niță - Sorescu, Nedelcearu, Chiricheș, Camora - R. Marin, Stanciu - I. Hagi, Budescu, Fl. Tănase - Keșeru

Naționala lui Rădoi acasă, fără fani

  • România – Irlanda de Nord 1-1 (Liga Națiunilor)
  • România – Austria 0-1 (Liga Națiunilor)
  • România – Belarus 5-3 (amical)
  • România – Macedonia 3-2 (prel. CM 2022)
  • România – Germania 0-1 (prel. CM 2022)

 

VIDEO Planurile lui Răzvan Burleanu pentru sezonul viitor + Destinații noi pentru Supercupa României

Citește și: 

Postul TV care va transmite „amicalele” selecționatei olimpice cu Mexic și Australia

Denis Alibec, invidios pe prietenul Budescu: „E prea de tot! Trebuie să i-l cer și eu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mirel
mirel  •  02 Iunie 2021, 19:58

Burca a jucat in ultimii ani zeci de meciuri, facand pereche in partea stanga a apararii CFR-ului cu Camora. Ce face marele antrenor Radoi in meciul cu Georgia? Il foloseste pe Camora dar nu-l foloseste pe Burca. Daca nu urmareste un scop meschin (acela de al compromite definitiv pe Camora) atunci chiar nu inteleg ce cauta Chiriches langa fundasul stanga al CFR-ului. Cate partide a jucat Chiriches ca fundas central stanga si cate meciuri are impreuna cu Camora. Domnule Radoi, in meseria de selectioner al nationalei, incapatanarea nu este o calitate!

calinescu_
calinescu_  •  01 Iunie 2021, 17:19

Ce mai cauta un pseudo antrenor la nationala ????? Cum vrea el sa joace fara inchizator ????il coboara pe Stanciu mijlocas central post la care potentialul lui Stanciu e zero , in loc sa-l joace undeva in fata doar e liderul nationalei !!!

daniord
daniord  •  01 Iunie 2021, 10:31

Nu am vazut vreodata un lot atat de slab! Este maximul impotentei fotbalului romanesc!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează