FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GERMANIA 0-1

Cum explică Stanciu ocazia uriașă ratată în minutul 90: „Am vrut să-l surprind pe Neuer! Pușcaș nu a strigat”

Nicolae Stanciu a tras concluziile după România - Germania 0-1. +49   FOTO
Nicolae Stanciu a tras concluziile după România - Germania 0-1.

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 00:01 / Actualizat luni, 29 martie 2021 00:41

România a pierdut la limită cu Germania, 0-1, în etapa a doua a preliminariilor Campionatului Mondial. Nicolae Stanciu (27 de ani), mijlocașul „tricolorilor”, a explicat la final, printre altele, ocazia irosită în minutul 90, când l-a deposedat pe Ginter și a șutat modest în plasa laterală, din câțiva metri.

  • După rezultatele de azi din Grupa J, Armenia - Islanda 2-0 și Macedonia de Nord - Liechtenstein 5-0, „tricolorii” se clasează pe 3 înaintea ultimului joc din martie, miercuri, ora 19:00, în Armenia.

Toate detaliile despre România - Germania 0-1, AICI

Nicolae Stanciu, după România - Germania 0-1: „Au tras de timp pe final”

„Știam că ne așteaptă un meci greu, care ne va epuiza fizic. Cred că în repriza a doua am arătat mai bine și am avut și ocazii clare. Nu știu dacă am mulțumit pe toată lumea, e imposibil, nici noi nu suntem mulțumiți, am pierdut cu 0-1. Ei sunt favoriți, Germania e echipa cea mai puternică. Am reușit uneori să jucăm de la egal la egal cu ei, s-a văzut spre final că ei au încercat să tragă de timp, să rămână cu acest rezultat. 

Trebuie să câștigăm celelalte meciuri din grupă, să batem în Armenia. E obligatoriu să câștigăm miercuri cu Armenia, să facem și noi 6 puncte, după să ne gândim la jocurile din toamnă. Nu simțim că le-am depășit așteptările oamenilor. Probabil vor fi critici și după acest meci, pentru că e un eșec până la urmă.

Legat de ocazia de pe final, eram cu capul în pământ, n-am mai apucat să ridic capul, am șutat la scurt pentru că am vrut să-l surprind pe Neuer. Nici George nu mi-a strigat (n.r. George Pușcaș). Îmi pare rău, pentru că a fost una dintre cele mai mari șanse ale noastre. Niță ne-a salvat de câteva ori azi, a apărat foarte bine”, a declarat Stanciu la microfonul ProTV.

Cele mai tari imagini din România - Germania 0-1

+45 FOTO

Clasamentul grupei J

Cum explică Stanciu ocazia uriașă ratată în minutul 90: „Am vrut să-l surprind pe Neuer! Pușcaș nu a strigat”

Citește mai multe știri despre România - Germania:

Spune ADIO naționalei! Toni Kroos și-a anunțat retragerea înainte de România - Germania

România - Germania, comentat LIVE de Geambașu, Ioanițoaia și Botezatu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
457961185625445
Marian Manolache  •  29 Martie 2021, 14:34

Pai....cand ai scapat de fundas mai Stanciule trebuia sa ridici capul din pamant dar...ai vrut sa fii erou,pe piciorul stang cu care te urci in metrou. Lasa ca am scapat usor...nu am luat 5. Dar tot INFRANGERE se numeste. Nu a strigat Puscas....bineeeeeee:)))

1398483176954444
Nicu Mirza  •  29 Martie 2021, 13:06

Intradevar nu trebuia sa "strige" Puscas , daca esti profesionist intuiesti imediat care este miscarea cea mai buna dar probabil a dorit sa fie el "eroul" ! Cred ca cea mai mare problema a jucatorilor romani este procentul foarte mare de pase gresite , la o aproximatie eu cred ca trece de 60% . Daca mai adaugam cateva procente pentru preluari gresite , avem o "oglinda" a jocului nostru . De multe ori au incercat sa iasa din aparare cu pase scurte ( stil Barcelona ) dar inainte de a trece in jumatatea adversa nu mai aveau mingea ! Cu asemenea "deficiente" nu ai mari sanse indiferent de tactica antrenorului !

277708536361513
Cristi Sorin  •  29 Martie 2021, 10:00

Come on...Nicusor Stanciu a vrut el sa fie eroul...Nu jucam mai nimic pentru ca Romania e o echipa de individualisti...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează