FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GERMANIA 0-1

VIDEO Rădoi, înainte de meciul cu Armenia: „Nu ne plac astfel de echipe”

FOTO: Cristi Preda +49   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 08:20 / Actualizat luni, 29 martie 2021 14:11

România pleacă azi spre Erevan pentru meciul contra Armeniei, ultimul din seria de trei partide din preliminariile CM 20202 din luna martie.

  • După rezultatele din Grupa J, Armenia - Islanda 2-0 și Macedonia de Nord - Liechtenstein 5-0, „tricolorii” se clasează pe 3 înaintea ultimului joc din martie, miercuri, ora 19:00, în Armenia.

Toate detaliile despre România - Germania 0-1, AICI

La conferința de presă după România – Germania 0-1, selecționerul Mirel Rădoi a prefațat duelul de marți și a explicat de ce crede că „tricolorii” vor avea probleme.

VIDEO Mirel Rădoi: „Mergem să câștigăm cu Armenia”

 „Pentru mine, victoria Armeniei cu Islanda nu e o surpriză. E o echipă care, atunci când nu joacă Mkhitaryan, e mai unită și mai agresivă. Probabil că jucătorii își dau seama că nu au pe cineva care să decidă meciul de unul singur și reacționează ca un grup.

Armenia e o echipă destul de arțăgoasă! României nu-i place să joace contra unei astfel de naționale pentru că jucătorii sunt foarte agresivi și combativi, reacționează imediat și au o organizare foarte bună. Astfel de echipe ne pun probleme!

Dacă vom câștiga în Armenia, atunci cred terminăm această perioadă pe locul 2. Nu ne va aștepta un meci ușor! Cu siguranță armenii vor aborda partida mult mai calculat decât contra Islandei. Vor aștepta și vor încerca să joace pe contraatac pentru că noi vom merge să câștigăm. Va fi o partidă dificilă! Acum mă preocupă recuperarea jucătorilor, pentru că în repriza a doua am risipit energia fără a obține măcar un punct”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă. 

Clasamentul grupei J

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Germania

+45 FOTO

Citește mai multe știri după România - Germania: 

Marica, nemulțumit de tactica lui Rădoi: „Asta era singura noastră armă! I-am chinuit pe Mihăilă și Ianis”

NOTE GSP: Analiza „tricolorilor” după România - Germania » Cine a jucat dezastruos + ce notă a luat Rădoi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
st.il.
st.il.  •  29 Martie 2021, 16:49

Vă rog să mă iertați că îndrăznesc să întreb, și eu, ca un necunoscător a "fenomenului" !. Dacă Armenia face 1X cu Rumania, antrenorul rădoi o lasă baltă de "meserie" sau continuă până la...FINAL ?. La "finalul" fotbalului românesc mă refer. Ce mare lucru și caracterul ăsta !!!.... .

parpalache
parpalache  •  29 Martie 2021, 12:35

Vezi fine Mirele,daca nu l-ai selectionat si pe Neubert?Cand mai faci tu recuperarea daca pana la ziua meciului cu Armenia sunt doar 48 de ore,din care o zi se pierde prin aeroporturi si hotel!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează