FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GERMANIA

Christoph Daum, apariție rară » Mesaj direct pentru Rădoi: „Arată ce poți! Nu contează nimic altceva”

Christoph Daum, 67 de ani, fostul selecționer al României, a prefațat duelul naționalei cu Germania din preliminariile Campionatului Mondial.
Christoph Daum, 67 de ani, fostul selecționer al României, a prefațat duelul naționalei cu Germania din preliminariile Campionatului Mondial.

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2021 19:30 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 20:34

Christoph Daum, 67 de ani, fostul selecționer al României, a prefațat duelul naționalei cu Germania din preliminariile Campionatului Mondial.

Neamțul, liber de contract în prezent, i-a oferit câteva sfaturi actualului selecționer Mirel Rădoi, căruia îi sugerează că reprezentativa Germaniei nu este imbatabilă, în ciuda aparențelor.

România - Germaniei. Christoph Daum: „În Bundesliga am avut mulți români buni”

Mirel trebuie să-și arate puterea, forța! Arată-ți potențialul și dă tot ceea ce ai mai bun! Și foarte important, nu te uita prea mult la naționala Germaniei. Poate pe hârtie, Germania este favorită, dar asta nu contează. Într-un meci se poate schimba totul. Gândește-te la potențialul pe care îl ai și mergi înainte cu toată încrederea, pentru că tu trebuie doar să câștigi. Nu te gândi că România va pierde. Folosește-ți potențialul! 

Germania a avut întotdeauna o părere bună despre fotbalul din România. Au fost aici foarte mulți jucători buni precum Munteanu, Ganea, Lupescu și alții, vă pot enumera foarte multe nume. Noi, în Bundesliga, am avut mulți jucători buni ai României. De aceea, imaginea despre echipa României este una pozitivă, iar echipa Germaniei ia în serios naționala României”, a declarat Daum, conform playsport.

10 meciuria stat Christoph Daum pe banca „tricolorilor”: 3 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri (iulie 2016 - septembrie 2017)

Tot ce trebuie să știi înainte de România - Germania

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Reacție oficială după acuzațiile de rasism de la Euro 2021 » Ce au transmis maghiarii

Un puști român a semnat cu o câștigătoare de Liga Campionilor! Marcel Răducanu, impresionat: „Le-am spus și celor de la FRF, o să fie convocat!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  28 Martie 2021, 20:53

Mirele arata ce poti tu cum o facea i si la BAC

1694034334149732
Florin Gugulica  •  28 Martie 2021, 20:14

Sincer nu stiu de ce dar eu lam apreciat mult pe omul asta ca personaj chiar daca nu à avut succès la nationala Romaniei pare à fi un om onest

Vezi toate comentariile (2)
Comentează