FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GERMANIA 0-1

Concluziile lui Ilie Dumitrescu: „Germania ne-a subordonat” » Ce l-a uimit la nemți

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 07:37 / Actualizat luni, 29 martie 2021 09:35

România a fost învinsă de Germania, 0-1, în preliminariile CM 2022, iar Ilie Dumitrescu a analizat prestația „tricolorilor” în meciul de pe Arena Națională.

  • După rezultatele din Grupa J, Armenia - Islanda 2-0 și Macedonia de Nord - Liechtenstein 5-0, „tricolorii” se clasează pe 3, la egalitate cu Macedonia de Nord, înaintea ultimului joc din martie, miercuri, ora 19:00, în Armenia.

Toate detaliile despre România - Germania 0-1, AICI

Fostul internațional a spus că România a fost dominată clar de elevii lui Joachim Low, însă este de părere că scorul ar putea da încredere României pentru meciul cu Armenia, ultimul din această serie de trei din preliminariile pentru Mondial.

Ilie Dumitrescu: „Germania a fost net superioară României!”

„ Am întâlnit un adversar care ne-a subordonat la posesie, progresie, joc între linii, ocazii, tot! Ei au relații de joc, au personalitate, au valoare. Sunt mai buni ca noi. Este o experiență bună pentru jucătorii noștri, care au avut un meci extrem de greu. Trebuie să ne gândim la Armenia, pentru că meciul va fi extrem de important. Germania a fost net superioară la toate capitolele. Pe final am fi putut marca și noi, dar la câte ocazii au avut ei, nici nu poți să speri la ceva pozitiv. Poate acolo, când a scăpat singur Stanciu, sau Pușcaș...

Mă uitam la ușurința purtătorului de balon de a găsi soluții de a pasa, plus demarcările astea, când plecau pe spații libere și rămâneau unu contra unu cu Niță, care a făcut un meci extraordinar.Am văzut câteva intervenții senzaționale.

În multe momente am pierdut foarte ușor mingea, iar ei au făcut presing agresiv atunci când noi aveam mingea. Până la urmă, e o experiență bună, am intrat în contact cu campioni mondiali, care joacă la cel mai înalt nivel. Așa că 0-1 este un rezultat onorabil! 

Chiar dacă am încercat să jucăm mai avansați, ne-am expus și mai mult. Ei au jucători care pot să iasă din presing și mă uitam cu câtă ușurință te scot din joc, prin dribling. Nu e un rezultat care să ne scadă moralul înaintea meciului cu Armenia. Și acolo vom avea un meci complicat, deci ne trebuie trei puncte acolo”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Clasamentul grupei J

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Germania

+45 FOTO

VIDEO Conferința selecționerului Mirel Rădoi după înfrângerea României cu Germania, 0-1

Citește mai multe știri după România - Germania: 

Rădoi, enervat în două momente: „Dă-le, bă, mingea!” + „Sunt lucruri care nu se văd la TV”

NOTE GSP: Analiza „tricolorilor” după România - Germania » Cine a jucat dezastruos + ce notă a luat Rădoi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  29 Martie 2021, 10:51

Ilie vede corect. De asta data a facut o singura si adevarata nominalizare, pe Nita. Analiza pertinenta. Sa nu ne imbatam cu apa din copita calului. Cat despre Armenia, cand ma uit la cele 6 puncte ale lor, numai de bine. Sa speram ca nu ne vor da gol, pentru ca noi fara mijlocasi (pe care nu-i vad pe teren!) si atacanti, n-avem sanse... (As vrea sa fiu contrazis de prestatia lor).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează