FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA

Germania ne ia drept sparring partner! Nemții sunt deja cu gândul la Euro

Joachim Low, selecționerul Germaniei, nu concepe altceva decât victorii pe linie cu Islanda, mâine, contra României, duminică, și împotriva Macedoniei de Nord, pe 31 martie.  Foto: Imago
Joachim Low, selecționerul Germaniei, nu concepe altceva decât victorii pe linie cu Islanda, mâine, contra României, duminică, și împotriva Macedoniei de Nord, pe 31 martie. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2021 16:01 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 16:50

Joachim Low, selecționerul Germaniei, nu concepe altceva decât victorii pe linie cu Islanda, mâine, contra României, duminică, și împotriva Macedoniei de Nord, pe 31 martie. Totodată, a lăsat de înțeles că se va folosi de aceste partide pentru a optimiza jocul echipei, pentru a crea automatismele necesare în vederea unei cât mai bune reprezentări la Euro 2021.

  • Partida România - Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial 2022, se joacă joi, 25 martie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV. 
  • România face parte din Grupa J în preliminariile CM, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. La turneul final din Qatar se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Adversari numai buni pentru a-și regla „motoarele”. Așa ne văd pe noi nemții. Selecționerul lor, Joachim Low, vrea victorii pe linie în meciurile din preliminariile CM 2022, cu Islanda, mâine, cu ”tricolorii”, duminică, la București, și împotriva Macedoniei de Nord, pe 31 martie. 

Low a explicat astăzi, într-o conferință de presă, că targetul său în aceste trei partide este de a optimiza jocul Mannschaftului. „Trebuie să lucrăm la aspectele de bază, atât în apărare, cât și în atac. Să devenim o echipă omogenă, să dezvoltăm automatisme”, a punctat tehnicianul german.

Totodată, el așteaptă o reacție viguroasă din partea jucătorilor care s-au făcut de râs toamna trecută, în noiembrie, la acel 0-6 cu Spania, în Nations League: „Toți am făcut greșeli atunci, eu, în primul rând!”.

În cele 3 meciuri, Low nu-l va putea folosi pe Toni Kroos, pasatorul numărul unu al echipei, accidentat. De asemenea, mâine, cu Islanda mai sunt indisponibili fundașii Suele (Bayern) și Gosens (Atalanta), amândoi cu probleme musculare.

Totul despre România - Macedonia de Nord:

Citește și alte știri despre echipa națională:

Rădoi are un favorit pentru postul de portar! Selecționerul e sfătuit să își schimbe decizia

Presa din Spania nu crede în naționala României: „Cea mai bună generație are o problemă uriașă” + Cine este considerat cel mai bun jucător

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
stalky
stalky  •  24 Martie 2021, 19:40

Fotbalul romanesc este admirabil,e sublim, putem zice, dar lipseste cu desavarsire. Restul e can can. Nenea Iancu e vesnic tanar si actual.Sa ne traiesti nene Iancule!!!

1ianuarie
1ianuarie  •  24 Martie 2021, 19:28
Postat de tanase pe 24 Martie 2021, 17:57

Nu va temeți de Germania ca nu mai e Mueller! Și nici nu joaca Lewandowski. Sa jucam ofensiv cum a făcut Mexicul. Nu are cine pentru Germania decât dacă te aperi rău.

Nu-i batem pe ăștia nici la auturi...

dobrin
dobrin  •  24 Martie 2021, 19:18
Postat de tanase pe 24 Martie 2021, 17:57

Nu va temeți de Germania ca nu mai e Mueller! Și nici nu joaca Lewandowski. Sa jucam ofensiv cum a făcut Mexicul. Nu are cine pentru Germania decât dacă te aperi rău.

Nici la noi nu mai sunt Hagi&Popescu

Vezi toate comentariile (12)
Comentează