FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

România - Irlanda de Nord 1-1. Mirel Rădoi și Ianis Hagi, luați în colimator: „Schimbări proaste!” + „Prea puțin din partea lui”

România a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, contra Irlandei de Nord în Liga Națiunilor +49   FOTO
România a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, contra Irlandei de Nord în Liga Națiunilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 09:14 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 15:17

România a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, contra Irlandei de Nord în Liga Națiunilor. La finalul meciului, fostul internațional Gabi Balint (57 de ani) a analizat prestația „tricolorilor”, care au evoluat mai bine de o repriză cu un om în plus, dar nu au știut să profite.

Rezultatele tuturor meciurilor din Liga Națiunilor, AICI

Balint a fost nemulțumit în special de prestația a doi jucători: Nicușor Bancu (27 de ani, fundaș stânga) și Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv). 

România - Irlanda de Nord 1-1. Gabi Balint: „Bancu? Trebuie să mai căutăm jucători acolo”

„Meritam victoria, mai ales că am avut ocazii în repriza a doua. Rădoi a început ofensiv, mi-a plăcut. A dat aplomb echipei. Totuși, schimbările au fost proaste, neinspirate. A fost și obligat la Hanca, pentru că el avea probleme. Dar și Nistor, și Nedelcearu au greșit la gol. Ne-au prins total nepregătiți. 

Ianis putea mai mult. Era în pericol să ia și al doilea galben. Trebuia să se simtă bine acolo, în spatele atacantului. E mai bine acolo decât în dreapta, cum mai joacă la Rangers. Prea puțin astăzi, deși cred că trebuie să mai avem răbdare cu el. Bancu? Nu știu ce să mai cred. A greșit centrări ușoare, știam că e bun în atac, dar... acolo trebuie să mai căutăm jucători” a declarat Balint, potrivit digisport.ro.

FOTO România - Irlanda de Nord 1-1, cele mai spectaculoase imagini:

România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
+45 FOTO

VIDEO Alexandru Maxim, la conferința de presă: „Mergem în Austria cu gândul la victorie”

Clasament Liga B, grupa 1 Liga Națiunilor

România - Irlanda de Nord 1-1. Mirel Rădoi și Ianis Hagi, luați în colimator: „Schimbări proaste!” + „Prea puțin din partea lui”

Citește mai multe știri despre meciul România - Irlanda de Nord 1-1:

Note GSP: Pușcaș, cel mai bun! Nistor și Ianis Hagi, dezamăgitori

7 scurte » Mai bine că n-am bătut! Așa poate ne trezim la timp pentru barajul de Euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
105662257060988
Eugen Qy  •  06 Septembrie 2020, 19:28
Postat de Stefan Popa pe 05 Septembrie 2020, 15:02

Balint din respect pentru Hagi încă îl mai cocoloșește pe Ianis: “eu cred ca mai trebuie sa avem răbdare cu el!” Ce răbdare dom’le? I s-a acordat destula răbdare și indulgenta! Omul este mediocru și basta! Ceilalți au mai mișcat chiar și Alibec( un alt răsfățat al presei și al antrenorilor) care a avut șutul ăla in transversală, la final de meci. In rest, am fost lenți inexacti și ineficienți! Cu Austria nici măcar nu o sa avem un sfert de ocazie!

Nu se poate asemana meci cu meci... Poate cu Austria vor juca mai aproape de valoarea lor ! Austriecii ii vor invinge, dar macar sa se vada ca ai nostri VOR CEVA pe teren ! Daca vor fi la fel de lenti si de previzibili isi vor lua terenuri in cap cat cuprinde si chiar mai mult ! Totusi traindo sperando !

911069572601493
Calin Ioan  •  05 Septembrie 2020, 22:21

Mereu mi s-a parut ca in nationala nu joaca cine ar trebui sa joace, am sperat ca daca vine un antrenor tanar sa scapam de aceste methne, dar nu am scapat. Sunt ardelean dar nu tin cu cfr Cluj, dimpotriva tin cu U, dar nu mi se pare normal ca de la vicecampioana tarii sa joace 3 jucatori iar de la campioana 0, nu e normal ca Nistor care nu a avut loc la cfr sa joace iar Deac sa stea pe tusa.

zorrozabal
zorrozabal  •  05 Septembrie 2020, 18:00
Postat de saviola3_4 pe 05 Septembrie 2020, 13:05

Tatarusanu, Cretu, Chiriches,Burca, Pantiru, fundasi, in fata lor Al Cretu ex iasi, Darius Olaru, apoi cei 3 din fata Coman, Stanciu, Man, in fata Puscas. Asa as juca eu, iar rezervele mele care ar putea fi si titulari ar fi, florin stefan, cicaldau, denis man, denis alibec. in niciun caz nu l-as mai chema deloc pe bancu, pe hanca??? maxim? poate rezerva. Ianis? Poate rezerva. Dar sunt doar unul dintre milioanele de antrenori:) realitatea e ca suntem slabi, indiferent cine va juca, macar sa incercam cu mai multi tineri si mai putini expirati, si mai putine improvizatiim sau mirel vrea sa i faca concurenta nasului care e seful improvizatiilor?:)

Ai rabdare !Ca daca ne calificam la europene,acolo vor juca doar marfa lui Becali!Chiar si rezervele rezervelor de la fcsb!Se va repeta scenariul de la europenele din Elvetia si Austria,cu *** Tata Puiu?Cand punctele calificarii le-a obtinut Piturca-in campania de toamna-goluri Marica din centrarile lui Torje-iar Tata Puiu- in campania de primavara- dupa patru meciuri nu obtinuse nici o victorie!Apoi a dat Hoban gol- cu Finlanda in ultimele minute- iar in meciurile cu Feroe,ne-a salvat Budescu!Dar la europene au jucat...Stanciu si ...Chipciu,care era rezerva la fcsb!De ce?Pai cum de ce?cva sa-i vanda Becali!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează
Close