FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1

Naționala, pe locul 2 în topul audiențelor » La ce au preferat să se uite telespectatorii

România - Irlanda de Nord, meci amical // foto: Raed Krishan +43   FOTO
România - Irlanda de Nord, meci amical // foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 17:06 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 17:40

Naționala României a debutat în 2024 într-un amical cu Irlanda de Nord, 1-1, jucat pe Arena Națională. Meciul a fost pe locul 2 în topul audiențelor.

Partida de la București a început la ora 21:45, fiind transmisă de Prima TV. Iar postul TV s-a clasat pe locul 2 în topul audiențelor, cu o medie de 700.000 de telespectatori, la nivelul întregii țări.

Jucătorul lui Liverpool, impresionat de doi „tricolori” pe care i-a înfruntat: „Ne-au creat probleme”
România - Irlanda de Nord 1-1
Jucătorul lui Liverpool, impresionat de doi „tricolori” pe care i-a înfruntat: „Ne-au creat probleme”

România – Irlanda de Nord, pe locul 2 în topul audiențelor

Partida a coincis cu emisiunea Românii au Talent, care a dus postul ProTV pe primul loc, cu vârfuri de aproape 3 milioane de telespectatori, potrivit paginademedia.ro.

La oraşe, meciul a fost urmărit de 425.000 de telespectatori, în timp de la Românii au talent se uitau peste 1,1 milioane de persoane. Pe publicul comercial, 21-54 de ani, din mediul urban, la România - Irlanda de Nord s-au uitat 230.000 de telespectatori în fiecare minut. Românii au talent a avut cu cifre aproape duble: 400.000 de telespectatori pe minut.

Din punct de vedere individual, am vrut să facem niște încercări, poate chiar experimente. Pentru că dacă nu încerci acum, nu mai ai când. Când a fost vorba de puncte, le-am luat și ne-am calificat en fanfare, acum sunt puținele momente în care ne permitem să încercăm.

Și am încercat, pentru că vrem să avem răspunsuri cât mai multe, cât mai clare, iar în mai-iunie să ieșim cu deciziile cele mai obiective. Un lucru care mie nu-mi dă pace este raportat la chimia jocului. Din păcate, nici soluțiile care sunt nu vin în ajutorul nostru. Nu e ușor să ai fundaș stânga de picior drept, mai ales acasă, când trebuie să ai amplitudine și profunzime și să-ți creezi superiorități.

- Edi Iordănescu

VIDEO. Edi Iordănescu după meci: „Ne doream să câștigăm, chiar dacă am ajuns la 12 meciuri fără înfrângere”

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
berlicot
berlicot  •  23 Martie 2024, 17:54

"publicul comercial, 21-54 de ani, din mediul urban". Ce inseamna public comercial si care e antonimul? Cei din mediul rural sau pustanii nu sunt comerciali? Probabil "comercial" inseamna publicul care sta pe canapea, manaca pufuleti si inghite emisiuni trucate 5-6 ore pe zi. De aceea ruralii si pustanii nu sunt comerciali, ca au altceva mai bun de facut.

dobrin
dobrin  •  23 Martie 2024, 17:49

La ProTV a fost „Românii au Talent”, iar la Prima TV a fost „Românii n-au talent” :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează