FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

S-a aflat brigada de arbitri de la România - Islanda » „Tricolorii” au bilanț pozitiv cu „centralul”

Serghei Karasev
Foto: Imago
Serghei Karasev Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 17:50 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 18:09

FIFA a delegat brigada de arbitri pentru meciul România - Islanda din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial.

  • România – Islanda se joacă pe 11 noiembrie, de la 21:45, iar Liechtenstein – România se joacă pe 14 noiembrie, de la 19:00. Ambele meciuri sunt în direct pe ProTV și live pe GSP.ro

Astfel, la partida contra nordicilor ce se va disputa pe stadionul „Steaua”, arbitrul de centru va fi rusul Serghei Karasev (42 de ani).

Acesta va fi ajutat la cele două tușe de Igor Demeshko și Maksim Gavrilin, al patrulea oficial fiind Kirill Levnikov. În camera VAR se vor afla Vitaliy Meshkov, arbitru VAR, și Sergey Ivanov, asistent VAR.

Karasev este arbitru FIFA din 2010 Ca performanțe acesta a bifat prezența la EURO 2016 și EURO 2020, a arbitrat Supercupa Europei 2021 și o semifinală de Liga Națiunilor.

România, bilanț pozitiv cu el la centru

„Tricolorii” au disputat 3 partide până acum cu Karasev „central”, înregistrând o victorie și două egaluri.

  • Luxemburg – România 0-2 în preliminariile EURO 2012 a fost chiar primul său meci internațional oficial
  •  România – Elveția 1-1 la EURO 2016
  • Norvegia – România 2-2 în preliminariile EURO 2020

România, fără spectatori la meciul cu Islanda

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a reacționat după vedea că FRF aștepta ca restricțiile privind accesul spectatorilor să fie ridicate, iar la meciul cu Islanda să avem fani în tribune.

„Nu știu de derogări, nu știu că ar exista intenția de a acorda derogări la acest moment. Noi avem o situație serioasă și trebuie să ne concentrăm pe măsurile care sunt ca să vedem cum putem ieși din ea și să facem tot posibilul să continue scăderea cazurilor și presiunea de pe sistemul sanitar. 

De la o derogare începe lanțul derogărilor. O să apară alte competiții, înainte au fost cerute derogări pentru competiția de la Cluj, pentru tenis, acum nici aici nu cred că se vor da derogări”, a declarat Raed Arafat în cadrul unei conferințe de presă.

FRF avea pregătite 14.000 de bilete

Oficialii din cadrul Federației erau încrezători că CNSU va da drumul la spectatori în tribune la 50% din capacitate, astfel că erau pregătiți să scoată 14.000 de bilete la vânzare online pentru meciul cu Islanda din Ghencea. 

„Era păcat să jucăm fără suporteri, mai ales că este un meci atât de important, pentru calificarea la barajul pentru Mondialul de la anul. Prețurile vor fi la fel ca și la întâlnirea cu Armenia, 70 de lei la tribune și 35 de lei la peluze”, spunea un oficial al FRF.

Citește alte știri despre echipa națională:

Omul care l-a numit „hoț” pe Hagi surprinde: „Trebuie făcute eforturi ca Enes Sali să joace pentru Turcia”

Gabi Tamaș, propunere surprinzătoare pentru postul de selecționer: „V-am închis gura!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează