FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISLANDA

Vom avea spectatori cu Islanda? GSP a aflat ce pune la cale Federația: „Așteptăm doar decizia CNSU”

România - Islanda s-ar putea juca, până la urmă, cu spectatori / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +21   FOTO
România - Islanda s-ar putea juca, până la urmă, cu spectatori / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 07:41 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 07:53

ROMÂNIA - ISLANDA. FRF așteaptă decizia CNSU de schimbare a restricțiilor Covid pentru a demara operațiunea de vânzare on-line a tichetelor la meciul cu nordicii. 

Pe fondul unei ușoare scăderi a incidenței pandemiei, comparativ cu săptămâna precedentă, este probabil ca restricțiile să se relaxeze. Răzvan Burleanu afirma că, în urma discuțiilor cu conducerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, începând de luni, 8 noiembrie, e posibil să fie iar permis accesul publicului la competițiile sportive

Astfel, partida România - Islanda, de pe 11 noiembrie, programată pe arena din Ghencea, ar urma să se dispute cu suporteri. O decizie ar putea fi luată azi, în ședința CNSU, iar la meciul naționalei, dar și la cele din competițiile interne, vor putea asista fani vaccinați sau care au trecut deja prin boală, în limita a 30-50% din capacitatea arenelor

Surse FRF susțin că „totul este pregătit, așteptăm doar decizia CNSU și cu un click, demarăm vânzarea de bilete on-line pentru confruntarea cu Islanda. Vom scoate la vânzare 14.000 de tichete, dacă va fi permis accesul în proporție de 50% din capacitatea stadionului. 

Era păcat să jucăm fără suporteri, mai ales că este un meci atât de important, pentru calificarea la barajul pentru Mondialul de la anul. Prețurile vor fi la fel ca și la întâlnirea cu Armenia, 70 de lei la tribune și 35 de lei la peluze”. 

FIFA e cu ochii pe noi

După incidentele de la finalul jocului cu Armenia, ambele echipe au fost amendate de FIFA, cu 25.000 de franci elvețieni, respectiv 20.000. Dacă la duelul cu Islanda se vor repeta astfel de evenimente, România ar putea fi în pericol să evolueze în următorul joc de acasă cu porțile închise.

FOTO Atmosfera de la România - Armenia, la revenirea „tricolorilor” în Ghencea

+17 FOTO

VIDEO Răzvan Burleanu, despre viitorul lui Mirel Rădoi: „Relația dintre noi a fost mereu bazată pe respect și încredere!”

Citește și alte știri despre naționala României:

Vești bune înainte de România - Islanda » Nordicii vin la București fără alte nume importante: o vedetă s-a supărat pe federație!

Se răzgândește Mirel Rădoi?: „Sunt lucruri pe care le spui la nervi. Va rămâne la echipa națională”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
robotzel
robotzel  •  05 Noiembrie 2021, 15:15

Oamenii astia au luat-o razna. Inteleg sa relaxam masuri economice care sa produca cu adevarat bani (nu sa ii mute dintr-un buzunar in altul de dragul unei federatii), inteleg sa dam drumul la scoli, inteleg sa facem orice inseamna economie, educatie si cultura insa sa dam drumul la niste specimene care injura si latra pe stadion mi se pare aberant. eu nu vad de ce ar fi acest lucru o prioritate.

dora
dora  •  05 Noiembrie 2021, 15:05

Nu cred că CNSU va lua vreo decizie de dragul FRF.

soad
soad  •  05 Noiembrie 2021, 14:59

Cred ca pe luna a fost mai multa atmosfera ca in ghencea, se auzeau indicatiile lui Radoi la ce atmosfera a fost

Vezi toate comentariile (3)
Comentează