FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Se răzgândește Mirel Rădoi?: „Sunt lucruri pe care le spui la nervi. Va rămâne la echipa națională”

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 19:38 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 19:52

Florin Bratu (41 de ani), selecționerul României U21, a comentat situația lui Mirel Rădoi, tehnician ce și-a anunțat plecarea de la „naționala mare” după meciurile cu Islanda și Liechtenstein.

  • România – Islanda se joacă pe 11 noiembrie, de la 21:45, iar Liechtenstein – România se joacă pe 14 noiembrie, de la 19:00. Ambele meciuri sunt în direct pe ProTV și live pe GSP.ro

Bratu este convinsă că Mirel a reacționat la nervi, anunțându-și plecarea și că dacă România va înregistra două rezultate pozitive în meciurile rămase, acesta se va răzgândi și va continua.

„Sunt lucruri pe care le spui la nervi, la frustrare. Și Mirel (n.red. Rădoi) este om. Are trăirile lui. Din punct de vedere emoțional, a fost destul de implicat. E normal să se mai gândească. Cred că dacă vom obține două rezultate pozitive, lucrurile se vor întoarce și Mirel va rămâne la echipa națională. 

Este un antrenor apreciat, pregătit, cu metode noi, foarte îndrăgit de jucători. Și FRF își dorește continuitate. Am văzut că și președintele Burleanu a spus acest lucru. Asta îmi doresc și eu”, a declarat Florin Bratu la emisiunea Liga DigiSport.

Răzvan Burleanu, despre viitorul lui Rădoi: „Vom comunica împreună decizia după aceste două meciuri”

Între timp, FRF a încercat să-l determine pe selecționer să se răzgândească și să-și prelungească înțelegerea care expiră la finalul lunii noiembrie. Răzvan Burleanu a atins astăzi acest aspect:

„Au existat mai multe întâlniri la care am participat eu, directorul tehnic și selecționerul. Am discutat și despre prelungirea contractului. Relația dintre Mirel Rădoi și FRF a fost permanent bazată pe respect și încredere. Concluzia e că vom lua o decizie împreună după aceste două meciuri extrem de importante. 

Vom comunica împreună decizia după aceste două meciuri. În acest moment, toate variantele sunt pe masă. Vom pune mai presus de orice interesul echipei naționale, care a înregistrează un trend ascendent de la meci la meci. Ne dorim ca, pentru luna noiembrie, să păstrăm coeziunea grupului și să obținem maximum”, a declarat Burleanu.

Trebuie să înțelegem toată această presiune la care Rădoi a fost supus, în special în prima parte a acestui an. A luat echipa națională de pe un loc de baraj și lasă România în aceași loc. De asta nu am fost surprins. Ceea ce pot să vă spun e că prioritatea numărul unu e Rădoi. Vom respecta contractul până la final. Nici eu, nici reprezentații FRF, nu vom avea discuții cu un alt selecționer. E un lucru care a fost implementat în mandatul fiecărui selecționer
- Răzvan Burleanu, președinte FRF

Citește alte știri despre echipa națională:

Vești bune înainte de România - Islanda » Nordicii vin la București fără alte nume importante: o vedetă s-a supărat pe federație!

Nicolae Dică explică motivele convocării lui Enes Sali: „De ce să nu-l iei şi să te trezești că peste doi ani îl pierzi?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1870882192938134
Sorin Postelnicu  •  04 Noiembrie 2021, 21:40
Postat de tristan pe 04 Noiembrie 2021, 20:59

Io sper sa nu se răzgândească

Și eu. E nul că antrenor...

tristan
tristan  •  04 Noiembrie 2021, 20:59

Io sper sa nu se răzgândească

Vezi toate comentariile (2)
Comentează