FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISLANDA 0-0

Ianis Hagi, nervos la interviuri: „Când pierzi o calificare, crezi că dezamăgirea e mică?!”

România - Islanda 0-0 | Ianis Hagi FOTO: Alexandra Fechete +42   FOTO
România - Islanda 0-0 | Ianis Hagi FOTO: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 00:25 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 01:17

România - Islanda 0-0 | Ianis Hagi, nervos la interviuri, a găsit o explicație simplă: „N-am dat gol, atât ne-a lipsit”.

  • Duminică se joacă Liechtenstein - România (ora 19:00) și Macedonia de Nord - Islanda, în ultima etapă a preliminariilor Campionatului Mondial.
  • Acum, suntem pe locul 3, la un punct în spatele Macedoniei de Nord, ocupanta locului secund.
  • Macedonia de Nord merge la baraj dacă o bate pe Islanda
  • România poate prinde barajul doar dacă Macedonia face egal sau pierde acasă cu islandezii, iar noi câștigăm în Liechtenstein

Întrebat cât de mare e dezamăgirea după remiza cu nordicii, Ianis a replicat: „Când pierzi o calificare, crezi că dezamăgirea e mică?! (Crezi pierdută deja calificarea?) Păi, depindem de alții acum”.

Dacă Rădoi a vorbit la final de proasta gestionare a momentului decisiv, Ianis Hagi e de altă părere: „Staff-ul tehnic și-a făcut datoria, noi am dus mingea în fața, dar s-a ratat mult. Dacă dădeam gol, nu mai vorbeam de faptul că nu știm să gestionăm. N-am marcat, atât. 3 ocazii clare în prima repriză, 3 ocazii clare în a doua repriză, am avut și o bară”.

Ianis Hagi e în continuare încrezător în generația din prezent: „Avem o seară mai neagră, dar eu am 23 de ani, ceilalți din vestiar au 20, 21, Enes Sali are 15. Avem o generație talentată, am demonstrat-o cu vârf și îndesat, nu trebuie să uitați că am prins semifinale de Campionat European acum doi ani”.

România - Islanda » Clasamentul grupei

Cele mai tari imagini din meciul România - Islanda

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+38 FOTO
Ianis Hagi, nervos la interviuri: „Când pierzi o calificare, crezi că dezamăgirea e mică?!”
Cifrele meciului, via sofascore.ro

ROMÂNIA - ISLANDA 0-0

Suntem GSP Live! „Tricolorii” s-au împotmolit în partida cu Islanda și nu au reușit să obțină o victorie care ar fi putut fi decisivă pentru calificarea la bara. Comentăm meciul din Ghencea în redacția GSP, alături de Alberto Boțoghină și Iosif Rotariu.

Posted by Gazeta Sporturilor - GSP on Thursday, November 11, 2021

Cum prindem locul de baraj pentru CM 2022 » România e la mâna Islandei înainte de ultima etapă
ROMÂNIA - ISLANDA
Cum prindem locul de baraj pentru CM 2022 » România e la mâna Islandei înainte de ultima etapă

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
roddymcneil
roddymcneil  •  12 Noiembrie 2021, 15:03

Copilul lui tăticu nu înţelege pentru ce se joacă fotbalul: să dai goluri mai multe decît adversarul. Dacă nu dai nici un gol (ocaziile nu se pun), nu poţi fi mai bun decît adversarul. Să ne mai lase cu gargara, aici e vorba de lipsă de valoare. Nu vom mai prinde nici o calificare la mondial cu fotbalul învechit pe care îl practicăm.

p.rares
p.rares  •  12 Noiembrie 2021, 11:21

Numai figuri ,asta chiar se crede Ronaldo..., un fotbalist mediocru la fel ca si ceilalti componenti ai echipei nationale. De caracterul lui Radoi ce sa mai vorbim,un tupeist care se crede antrenor.

142355946297354
Santa Vasile  •  12 Noiembrie 2021, 10:44

Ianis are dreptate pe fond, dar trebuie sa accepte ca si microbistii sunt suparati cand echipa noastra pierde o calificare. Ziaristii pun de multe ori intrbari stupide si mai ales rautaciose cu tenta de scandal.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează