FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

FOTO „Tricolorii” și-au stabilit cartierul general la Budapesta, pentru meciul cu Israel

Fotbaliștii naționalei României, la Budapesta FOTO: FRF
Fotbaliștii naționalei României, la Budapesta FOTO: FRF

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 20:40 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 21:35

Meciul Israel - România, decisiv pentru calificarea la Euro 2024, se va disputa sâmbătă, 18 noiembrie, pe teren neutru, la Felcsut (Ungaria), în condiții de securitate maximă. Naționala României se va caza la Budapesta, la hotelul Hilton, acolo unde a locuit și luna trecută, cu ocazia partidei cu Belarus (0-0).  

  • Israel - România are loc pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, la Felcsut (Ungaria). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV
  • România - Elveția se joacă pe 21 noiembrie, de la 21:45, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1
Cheia convocării a doi dintre tricolori » Edi Iordănescu vrea să fie pregătit de orice în „dubla” cu Israel și Elveția
Israel - România
Cheia convocării a doi dintre tricolori » Edi Iordănescu vrea să fie pregătit de orice în „dubla” cu Israel și Elveția

Distanța de circa 50 de kilometri până la stadionul Pancho din Felcsut, unde se va juca partida, va fi parcursă cu autocarul în aproximativ 45 de minute.

„Tricolorii” se antrenează la Mogoșoaia până joi, când urmează să se deplaseze în capitala Ungariei. 

Partida de pe Arena Pancho, care are o capacitate de 3.800 de locuri, se va disputa cu spectatori. România va fi încurajată de o galerie formată din 462 de fani.

Posesorii de bilete trebuie să se prezinte la stadion cu actul de identitate înregistrat în platforma pe care a plasat comanda pentru verificarea identității înaintea accesului la meci.

Arena Pancho găzduiește meciurile formației Akademia Pușkaș. Felcsut este localitatea în care a copilărit prim-ministrul maghiar Viktor Orban.

Israel - Elveția, miercuri, 15 noiembrie, la Felcsut

Miercuri, 15 noiembrie, reprezentativa Israelului va disputa tot la Felcsut și partida cu Elveția, restanță din runda a 8-a. Întâlnirea trebuia să se dispute pe 12 octombrie, dar a fost amânată din cauza izbucnirii războiului dintre Israel și gruparea militară Hamas.

Israel a fost învinsă, duminică, de Kosovo, la Priștina, scor 0-1. În urma acestui rezultat, România a rămas lideră în grupă, la 5 puncte peste Israel, și unul mai mult decât Eveția. ”Tricolorii” au un meci în plus jucat, sunt la mâna lor în calculele calificării.

Imagini de la antrenamentul efectuat luni seara de naționala României, la Mogoșoaia

„Tricolorii” au efectuat luni seară, la Mogoșoaia, al doilea antrenament de la reunire. Selecționerul a împărțit lotul pe grupe, în funcție de cât și când au jucat la club. Unii s-au antrenat pe teren, alți au rămas la hotel pentru refacere.

+5 FOTO

Clasamentul la zi din Grupa I a preliminariilor EURO 2024

Următoarele meciuri: 

  • 15 noiembrie: Israel – Elveția (21:45 / TV: Prima Sport 1, Digi Sport 1) 
  • 18 noiembrie: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
  • 21 noiembrie: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)

GSP a vizitat baza Akademiei Pușkaș în 2021

În urmă cu doi ani, când naționala U21 a României participa la Campionatul European de Tineret de la Budapesta, o echipă a Gazetei Sporturilor făcea o vizită la baza Akademiei Pușkaș.

Clubul n-are nicio legătură cu legendarul Ferenc Puskas. Soția sa și-a dat acceptul pentru nume, după moartea fostului mare fotbalist maghiar, în anul 2006. Aici s-au pompat în ultimii ani zeci de milioane de euro. 

Se vorbește despre peste 170, nimic concret, doar sume vehiculate de presa vecină. 40 dintre ele pentru prima echipă, restul pentru academie și infrastructură.

+15 FOTO

Citește și alte articole:

10.000 de bilete s-au vândut pentru meciul de adio al „Generației de Aur” din mai 2024 » Gică Popescu: „Să fie o bucurie a oamenilor”

„Toată lumea ne denigrează, fiți mai patrioți, mai naționaliști!” » Discursul unei legende în săptămâna decisivă a naționalei: „Alții mai buni nu sunt!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează