FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO

Stoichiță, înainte de România - Kosovo: „Egalul poate fi o catastrofă”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a prefațat duelul contra lui Kosovo din runda #6 a preliminariilor Euro 2024, grupa I.
Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a prefațat duelul contra lui Kosovo din runda #6 a preliminariilor Euro 2024, grupa I.

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 18:42 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 20:30

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a prefațat duelul contra lui Kosovo din runda #6 a preliminariilor Euro 2024, grupa I.

  • România continuă parcursul din preliminariile Euro 2024. Jucăm marți, 12 septembrie, de la 21:45, cu Kosovo (Antena 1)
  • La jumătatea preliminariilor, România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția
Diferență uriașă față de România - Israel! Câți spectatori vom avea contra lui Kosovo
România - Kosovo
Diferență uriașă față de România - Israel! Câți spectatori vom avea contra lui Kosovo

Mihai Stoichiță, înainte de România - Kosovo: „Cu Israel am avut o teamă exagerată”

„Băieții sunt remontați și mâine mă aștept la un joc bun și la o victorie. Să vedem ce cheie va găsi Edi spre victorie, ce jucători va folosi. Sper să fie inspirat în alegerea echipei de start”, a declarat Stoichiță în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Apoi, conducătorul Federației a afirmat că nu mai vrea să vadă slăbiciunile din partida cu Israel, 1-1, de sâmbătă seară: „Ca să câștigi, trebuie să ataci. Dacă ataci, trebuie să dai gol. Am avut puține ocazii cu Israel, sper să ajungem mai ușor la poartă, iar în apărare să fim mai agresivi, să nu-i mai lăsăm să se întoarcă ușor spre poarta noastră”. 

„Am avut o teamă exagerată cu Israel, teama de a construi este una extrem de importantă în astfel de jocuri. Când ai mingea, nu le dai nici lor posibilitatea să-ți creeze atâtea probleme”, a mai spus Mihai Stoichiță. 

Toate rezultatele sunt imprevizibile. Un egal poate să devină o catastrofă dacă celelalte rezultate nu te ajută, sau poate să fie foarte bun, repet, dacă celelalte rezultate te ajută

- Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

VIDEO. Răzvan Marin: „Să ne mobilizăm și să câștigăm cu Kosovo”

Mai multe articole despre naționala României: 

Ilie Dumitrescu „s-a aprins” în această seară, când a revăzut o fază din România - Israel: „Nu se poate așa ceva!”
ROMÂNIA - ISRAEL 1-1
Ilie Dumitrescu „s-a aprins” în această seară, când a revăzut o fază din România - Israel: „Nu se poate așa ceva!”
Misterul din spatele mesajului total neașteptat apărut în tribune la România - Israel: „Sunteți mereu împotrivă”
România - Israel 1-1
Misterul din spatele mesajului total neașteptat apărut în tribune la România - Israel: „Sunteți mereu împotrivă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  12 Septembrie 2023, 17:44
Postat de polistul68 pe 12 Septembrie 2023, 08:31

Tu ai dreptate...doar ca, singurii care au indraznit sa incerce ceva, sa achimne ceva, au fost Daum si Radoi...cu putina.omogenitate si cu putin noroc, stilul lui Radoi putea da CEVA rezultate...Daca Burca se mai calmeqza, daca Drgusin se mai maturizeaza...daca gasim un inchizator inteligent...se poate incerca si un stil mai ofensiv...oricum, daca nu schimbam ceva, o sa ne bata Feroe. Si cum din spate nu vine nimic....trebuie sa ne pliem.pe calitatile native. Avem jucatori tehnici, dar nu sunt pregatiti fizic, si nici educati pentru fotbalul adevarat. La.ora asta, trebuie sa te agati de ce ai....

De acord cu o buna parte din comentariul dvs. Totusi, cine l-a impiedicat pe Radoi sa aiba omogenitate? Toata campania a lasat impresia ca isi caută jucatori,schimbari foarte multe de la o actiune la alta. Cat despre ce a incercat sa schimbe..am mari rezerve cu privire la capacitatile tactice ale lui Radoi,atata timp cat in momentul in care conduci in deplasare, intr un meci ce poate fi (si a si fost) decisiv pana la urma pentru calificare, nu esti capabil sa inchizi jocul in ultimele 20-30 de minute,ba chiar te arunci si mai mult in atac,si pierzi,nu mi se pare o schimbare in bine deloc. Dovada ca si unde antreneaza acum, suporterii echipei lui tremură si daca conduc cu 3-0 (si uneori pierd).Cat despre Daum..el a incercat sa schimbe doar declarativ. In joc nu se vedea nimic bun si sa nu uitam ca Daum a venit dupa ce Romania participase la Euro in acea vara, deci...o schimbare in bine ar fi fost de acolo in sus sau macar egalarea performantei calificarii. Sa nu ma intelegeti gresit,nu zic ca acum, in era Iordanescu jr echipa joaca de rupe, dar mi se pare ca el aplică cea mai pragmatică strategie in raport cu ce avem la dispozitie, fiindca pana la urma, asa cum ziceati si dvs, trebuie sa joace dupa posibilitatile (destul de reduse) ale fotbalistilor.Eu NU cred ca actuala generatie e capabila sa obtina rezultate jucand altfel decat defensiv si pe contraatac.Ca dovada ca de cand jucam asa, nu pierdem meciuri.

mishu_74
mishu_74  •  12 Septembrie 2023, 16:54

nea *** asta, acum cateva zile zicea ca spera sa batem pe Israel si sa facem un egal cu Kosovo. acuma, daca nu i-a iesit cu Israelul isi schimba sperantele, ca doar ce sa faca, nu? :)) spera sa batem pe Kosovo. dupa ce o sa o luam si de la Kosovo, o sa spere sa se incurce cumva Israelul, sau chiar Kosovo. ca sa prindem si noi romanii un loc calificabil. ca sa mai prinda si el inca o perioada de lafaiala in fotoliul ala de la FRF. romanache inca nu s-a prins ca barbosul suprem s-a saturat sa fie de fiecare data partea cea mai implicata si invocata in (ne)calificarile Romaniei. si in loc sa-si suflece manecile alea si sa se apuce de lucru, romanachele spera. asta stie el ca are de facut. de asta nu se va schimba nimic niciodata. romanachele o stie si el dar nu o recunoaste.... (romanachele - o speta umana ce se gaseste pe teritoriul de azi al Romaniei si nu numai, care stie f bine ce are de facut in teorie, dar mentalitatea, lenea, caracterul, aroganta plus multe altele il impiedica sa puna si in practica)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  12 Septembrie 2023, 10:02
Postat de legio.sud pe 12 Septembrie 2023, 08:45

Vrăjeală , vrăjeală , vrăjeală , păi voi credeți că pleacă Burleanu , dâncu , stochiță , etc. etc. …

Vezi ca i-ai uitat pe alde Justin Ștefan,pe alde Deaconu,pe alde Ciolacu...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează