FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA

ROMÂNIA - LITUANIA // EXCLUSIV Cosmin Contra pregătește surpriza în meciul cu Lituania! Fotbalistul e gata să debuteze la naționala de seniori

Articol de - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 15:31

România joacă sâmbătă, la Ploiești, de la ora 21:45, cu porțile închise, contra Lituaniei, în Liga Națiunilor. Partida este liveTEXT+FOTO pe GSP.RO și în direct pe ProTV.  

Alexandru Cicâldău, "decarul" oltenilor, are mari șanse să debuteze într-un meci oficial al naționalei de seniori, Răzvan Marin fiind suspendat cu Lituania.

După cele două avertismente încasate în partidele din Lituania și cu Serbia, la București, "închizătorul" Răzvan Marin este suspendat pentru partida retur cu balticii, care se dispută sâmbătă, la Ploiești. Surse din apropierea "tricolorilor" susțin că în locul său, Cosmin Contra intenționează să îl folosească, alături de Paul Anton, pe Alexandru Cicâldău.

Selecționerul consideră că mijlocașul de 21 de ani al oltenilor are, pe lângă calitățile defensive, și abilitatea de a lega jocul pentru cei 3 din linia ofensivă din spatele vârfului.

Acolo unde, din ce s-a văzut la antrenamente, ar urma să rămână Nicolae Stanciu, așa cum s-a întâmplat și în ultimele două partide din Liga Națiunilor.  Nu este exclusă nici varianta unui cuplu de închizători Tudor Băluță - Alexandru Cicâldău, primul debutând ca titular împotriva Serbiei. 

Brigadă italiană cu Lituania

Partida România - Lituania, ultima pe teren propriu pentru "tricolori", în faza grupelor Ligii Națiunilor, va fi condusă de o brigadă de italieni. "Central" va fi Marco Guida, iar asistenți Matteo Passeri și Filippo Meli.

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 4 2 2 0 5-2 8p
Muntenegru 4 2 1 1 6-3 7p
ROMÂNIA 4 1 3 0 4-3 6p
Lituania 4 0 0 4 2-9 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

 

EXCLUSIV Convocat la "naționala" mare, Pușcaș dezvăluie secrete din vestiarul U21 » Unde vrea să se transfere

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
unn_dinamovist
unn_dinamovist  •  15 Noiembrie 2018, 22:55

Daca taceai...cel mai bun inchizator din lume are 1,68 si se nummeste n`golo kante ..nici casemiro de la madrid nu este inalt, nici pirlo nu este deloc inalt, si aici am amintit doar inchizatori de clasa mondiala ! ABtine te

unn_dinamovist
unn_dinamovist  •  15 Noiembrie 2018, 22:54

Daca taceai...cel mai bun inchizator din lume are 1,68 si se nummeste n`golo kante ..nici casemiro de la madrid nu este inalt, nici pirlo nu este deloc inalt, si aici am amintit doar inchizatori de clasa mondiala ! ABtine te

sakamoto
sakamoto  •  15 Noiembrie 2018, 21:21

Un mijlocas defensiv, ar trebui sa aiba peste 1 80m inaltime, pt a fi util aparatorilor. Marin, Cioculdau, au putin peste 1 70m. Poate se va apela la...Barbutz!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează