FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA

Plecare de ultimă oră din lotul României! Ce a decis Edi Iordănescu

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 10:13 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 11:47

Federația Română de Fotbal a anunțat azi că atacantul Louis Munteanu (21 de ani) a plecat din cantonamentul echipei mari.

  • România - Andorra, următorul meci al „tricolorilor”, se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV.
  • România U21 - Finlanda U21 se joacă marți, de la ora 18:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe 

După ce a debutat la naționala de seniori în meciul cu Belarus (0-0), intrând în minutul 77, Louis Munteanu nu va juca în al doilea meci, cel cu Andorra. 

Gigi Becali a început să râdă când a văzut mesajul lui Stanciu: „Voi faceți mișto. E falsitate!”
ROMÂNIA - ANDORRA
Gigi Becali a început să râdă când a văzut mesajul lui Stanciu: „Voi faceți mișto. E falsitate!”

Louis Munteanu merge la România U21

În această dimineață, FRF a anunțat că selecționerul Edi Iordănescu a decis să-l lase pe Louis Munteanu să meargă la lotul de tineret. El va ajuta România U21 în meciul cu Finlanda U21, care se va juca marți.

„Selecționerul Edward Iordănescu a decis alături de Daniel Pancu să îl lase pe Louis Munteanu la naționala Under 21, pentru meciul cu Finlanda, programat marți, la Sibiu”, a anunțat Federația.

România U21 are nevoie de victorie

După 2-0 cu Armenia U21, România va întâlni Finlanda U21. După două meciuri, cele două sunt la egalitate de puncte, 3. Nordicii sunt pe 3, peste România, diferența făcându-se la golaveraj. Dacă „tricolorii” lui Daniel Pancu se vor impune, atunci vor rămâne aproape de Elveția U21 și Albania U21, aflate pe primele două locuri în grupă.

Cel mai important lucru a fost să obținem cele trei puncte. Suntem fericiți și gândurile noastră zboară către meciul de marți, împotriva unei echipe mult mai bune decât Armenia.

Meciul trecut i-am dat banderola lui Louis Munteanu, astăzi lui Tavi. Sunt jucători de mare talent, care trebuie responsabilizați. Acum îi descopăr și eu. Nu mi-e ușor să-i cunosc în trei antrenamente. 

Reprezintă viitorul fotbalului românesc și o să îi vedeți în cel mai scurt timp la echipa națională.

 – Daniel Pancu, după România  U21 – Armenia U21

Citește și: 

Răducioiu îi contrazice pe Prunea și Gică Popescu: „Sunt împotriva acestor critici nejustificate. Nici noi nu puteam în anumite meciuri”

Tavi Popescu și-a primit răsplata » A pasat decisiv contra Armeniei U21, „a înscris” și după fluierul final! Imaginile surprinse în Giulești

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
chepandy777
chepandy777  •  14 Octombrie 2023, 23:10
Postat de gimiskutze pe 14 Octombrie 2023, 13:28

A comentat Gica Popescu si Munteanu merge la U21. Asta e motivul adevarat!

Pai mai bine sa joace titular la u21 decit in tribune cu andorra.

Danpinalty
Danpinalty  •  14 Octombrie 2023, 21:15

a consultat icoanele lu tacsu si a aflat ca e mai bine asa

PeterChristian
PeterChristian  •  14 Octombrie 2023, 14:36

Nu era mai bine sa plece Edward ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează