FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA 0-0

Răducioiu îi contrazice pe Prunea și Gică Popescu: „Sunt împotriva acestor critici nejustificate. Nici noi nu puteam în anumite meciuri”

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 07:58 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 09:44

Florin Răducioiu, fostul mare atacant al Generației de Aur, a avut un discurs în opoziție cu cel al foștilor lui colegi, după egalul României cu Belarus, 0-0.

  • România - Andorra, următorul meci al „tricolorilor”, se joacă pe 15 octombrie, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima TV.

Florin Prunea și Gică Popescu au criticat dur echipa națională, la fel ca alți oameni din fotbal, însă Florin Răducioiu are o altă părere. 

Fostul atacant spune că echipa națională trebuie susținută atât timp cât mai sunt șanse la calificare, iar criticile ar trebui să vină doar dacă România nu va fi la Campionatul European.

Incredibil! Edi Iordănescu, atacat și de un oficial de la Voluntari: „După ce că este incompetent și a fost pus pe considerente politice, mai scoate și inepții”
NAȚIONALĂ
Incredibil! Edi Iordănescu, atacat și de un oficial de la Voluntari: „După ce că este incompetent și a fost pus pe considerente politice, mai scoate și inepții”

Florin Răducioiu: „E vorba de calificare. Scopul scuză mijloacele”

„E un pic dezamăgitor, dar eu sunt împotriva acestor critici nejustificate, venite din partea unor foști mari jucători ai naționalei, foști colegi de-ai mei. 

Ei sunt foarte pretențioși, dar trebuie să fim realiști. Și să fim alături de echipa națională, atât timp cât România are șanse de calificare. 

Toată lumea are de câștigat dacă ne calificăm. Și domnul Rotaru, și domnul Becali, și Gică Popescu au nevoie ca naționala să fie la Campionatul European.

Nu văd mari naționale care să joace un fotbal spectaculos și eficient. E vorba de calificare. Scopul scuză mijloacele. Înțeleg pretențiile unor foști jucători, de a câștiga cu Belarus, dar uite că nu s-a putut. 

Nici noi, în anumite meciuri, nu puteam. Asta nu înseamnă că trebuie să distrugem echipa națională și să intrăm într-o polemică inutilă, când echipa are nevoie de susținerea noastră.

 Trebuie să-i lăsăm să-și facă treaba în liniște. Și să ne bucurăm de calificare. Dacă nu se va întâmpla asta, lumea va fi nemiloasă. Și va fi momentul ca toți să se ducă acasă, inclusiv Răzvan Burleanu. Dacă nici acum nu ne duc la EURO, toată lumea să se ducă acasă! Dar să așteptăm verdictul din teren”, a declarat Florin Răducioiu la OrangeSport.

Clasamentul din grupa României

Citește și:

Basarab Panduru îl arată cu degetul pe Mihai Stoichiță: „Mai mare presiune decât a pus el pe echipă nu a pus nimeni”

„Pornit” de afirmația lui Stelea, Gică Popescu a intrat în direct: „Băi, Stelică, eu nu sunt plătit pentru asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
torque07
torque07  •  15 Octombrie 2023, 15:02

Eu am inteles foarte bine idea ta....a celor care spun ca nu ne mai calificam. Tu nu intelegi ce spun eu. Intradevar e posibil sa nu ne mai calificam dupa egalul cu Belarus. Dar nu poti spune "nu avem sanse sa luam puncte cu Elvetia si Israel." Mai sunt 4 meciuri. asteapta sa terminam de jucat si la sfarsit poti sa spui ce vrei. Aruncam prosopul inainte de meci?

grigs1981
grigs1981  •  15 Octombrie 2023, 14:14

Ma bucur ca Raducioiu are un dram de rusine si recunoaste ca si generatia lor a avut destule momente proaste-intr-o perioada nu mai vorbeau cu presa pentru ca se simteau nedreptatiti!Sigur am avut in acea generatie multi fotbalisti buni si foarte buni in acord cu fotbalul jucat atunci,DAR,pe nedrept si-au asumat numele de "generatie de aur"pentru ca nu au castigat,cu Nationala,nici macar un bronz!!!Generatie de aur a avut Steaua `86...Hagi ,Popescu,Adi Ilie,cu Galatasaray...au fost si alte rezultate individuale de"aur",notabila fiind cea a lui Belodedici,care este singurul jucator roman care a castigat de 2 ori Cupa Campionilor,fata de altii,care nu au castigat-o niciodata!Sigur,acesti fosti fotbalisti,foarte buni,ai Nationalei,au dreptul sa-si spuna parerea,dar sa nu exagereze,mai ales ca in prezent,inclusiv Hagi nu fac lucruri bune pentru fotbalul romanesc,doar critica...exemplul cel mai clar,Gica Hagi a refuzat de ani de zile Nationala,pentru ca STIE ca nu ar reusi NIMIC notabil!

muzica
muzica  •  15 Octombrie 2023, 12:35

NIMENI,adica G.Popescu,analist la Antena ,apoi reporterul GSP (Nedelea) de la Budapesta,sau marele critic Prunea inclusiv DISTRUGATORUL lui Edi, Dinu,NU AU REMARCAT ACEL HENT IN CAREU (neacordat de arbitru si de VAR,apropos spanioli la fel ca antrenorul BLR !),mingea loveste mana departata de corp ,la Poliakov !O faza similara la indigo la Viena,varul si arbitru,ACORDA PENALTY,si Austria inscrie !!!Cum este posibil ca TOTI,SA TRECETI CU VEDEREA,ACEST PENALTY NEACORDAT,care poutea (pe merit )sa ne aduca VICTORIA CALIFICARII !!!Aveti vreo explicatie,d-lor CRITICI ALE NATIONALEI !?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează