FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2022

Bătăi de cap pentru staff-ul naționalei! Ce problemă e la lot înainte de primul meci + cum se simt secunzii după ce Rădoi a avut încă un test pozitiv

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 08:39 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 08:57

România se pregătește de startul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, dar staff-ul naționalei are bătăi de cap.

  • În luna martie, România va înfrunta Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) și Armenia (31 martie), în preliminariile de calificare la Cupa Mondială din 2022; 
  • România face parte din Grupa J în preliminariile CM 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

Chiar dacă reunirea oficială a lotului României este programată pentru duminică, staff-ul naționalei va avea la dispoziție tot lotul abia la antrenamentul de marți, penultimul înaintea meciului cu Macedonia de Nord.

O parte dintre stranieri, Stanciu, Ianis Hagi, Mogoș și portarul Niță, au programate partide de campionat duminică seară, astfel că vor ajunge la Mogoșoaia abia luni după amiază și nu vor face decât recuperare.

Iar miercuri este programat, de la ora 18:00, antrenamentul oficial, tot la baza FRF. Doar oaspeții vor face ultima mișcare înainte de meciul de joi pe Arena Națională

Mirel Rădoi, tot pozitiv. Secunzii sunt bine

Șansele ca Mirel Rădoi să stea pe bancă chiar de la meciul cu Macedonia de Nord tind spre zero. Depistat la începutul săptămânii cu COVID-19,  selecționerul a repetat testul și joi, odată cu ceilalți membri ai staff- ului său. Iar vineri au venit rezultatele: e tot pozitiv, dar secunzii sunt negativi.

Surse federale susțin că Mirel va repeta testarea și în weekend, sperând să obțină cât mai rapid două teste negative consecutive, ca să poată conduce echipa la meciul cu Germania, din 28 martie. 

VIDEO Burleanu dezvăluie cum participă selecționerul Rădoi la antrenamente: „Poate să și intervină dacă este cazul”

Citește tot mai multe știri despre naționala României: 

FCSB subordonează toată România! Record FANTASTIC reușit de echipa lui Gigi Becali

Constantin Budescu l-a luat tare pe Nicolae Dică: „Este o prostie ce s-a spus”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close