FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MACEDONIA DE NORD 3-2

Viorel Moldovan avertizează: „Nu vreau să mă gândesc la Germania, cu ruleta asta rusească!” + un remarcat: „A adus puțină nebunie în joc”

Viorel Moldovan (48 de ani), fostul mare atacant „tricolor”, nu a fost pe deplin mulțumit de prestația României din victoria cu Macedonia de Nord, scor 3-2. +36   FOTO
Viorel Moldovan (48 de ani), fostul mare atacant „tricolor”, nu a fost pe deplin mulțumit de prestația României din victoria cu Macedonia de Nord, scor 3-2.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021 23:35 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 00:19

Viorel Moldovan (48 de ani), fostul mare atacant „tricolor”, nu a fost pe deplin mulțumit de prestația României din victoria cu Macedonia de Nord, scor 3-2. 

Viorel Moldovan cere mai multă cumpătare din partea naționalei lui Mirel Rădoi. Fostul atacant crede că ofensiva va fi pusă serios la încercare de Germania, dacă nu își va ridica substanțialul nivelul. 

Viorel Moldovan, după România - Macedonia de Nord

„Mult hazard, dar cu momente pozitive. Nu vreau să mă gândesc la meciul cu Germania, dacă le dăm asemenea posibilități, va fi foarte, foarte complicat. Am început însă cu dreptul, am avut momente excelente. 

Mi-a plăcut Mihăilă, care trebuia să joace titular. A fost ales Coman, până la urmă așa a fost destinul. Mihăilă a adus puțină nebunie, incisivitate și a destabilizat defensiva adversă. A adus un super gol, a fost omul care declanșa momentele de atac. Mi-a plăcut Tănase, o alegere bună. Mi-a plăcut și Răzvan Marin, chiar și Ovidiu Popescu a fost o improvizație bună. 

În schimb, vulnerabili în axul central defensiv. Nu-mi venea să cred la un moment dat. A fost frumos pentru fani, plăcut ochiului, dar mie nu îmi place ruleta asta rusească. Prea periculos! Sunt sigură că Mirel Rădoi va analiza atent și va găsi soluția”, a spus Viorel Moldovan, la „Digi Sport Special”

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Macedonia de Nord

+32 FOTO

Citește și alte știri despre România - Macedonia de Nord: 

FOTO Rădoi, schimbare în minutul 15! Un debutant a intrat în locul lui Florinel Coman

VIDEO Mirel Rădoi și-a surprins elevii! A apărut în vestiar și a trecut direct la discurs: „Nu aveam cum să ratez victoria asta!”

FOTO De aici își trage energia? Nicolae Stanciu a surprins cu noul tatuaj

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
parpalache
parpalache  •  26 Martie 2021, 11:06

Asa zici tu Viorel Moldovan?Ca nu sunt buni fundasii centrali?Nici o problema!Rezolva...Stoichitza(dupa ce vorbeste cu GG)!Ii baga pe Cristea si pe Miron!

285070642986410
Lucian Viașu  •  26 Martie 2021, 07:21

Viorele.... Tu ești depășit din toate punctele de vedere.... Ești varză.... Nu vă mai chinuiți să vorbiți cu un.... 0 valoare....

publicer
publicer  •  26 Martie 2021, 02:58

Viorele de ce nu te duci frumos la vanatoare?! La tine la Colibita la un pescuit? Tu care ti ai aratat clasa de antrenor la Petrolul.... e drept ca ai o scuza sa spunem asa intrucit nu ai ce antrena.... ))) la banii tai te bagi in troaca asta?! Ai fost mare jucator dar am rezerve la ce poti ca antrenor. Iar datul asta cu parerea e penibil

Vezi toate comentariile (4)
Comentează