FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

Decizia lui Rădoi: „naționala” se mută de la Ploiești! Ce stadion va găzdui meciul cu Macedonia de Nord

România a câștigat ultimul meci jucat pe „Ilie Oană”, 5-3 cu Belarus, într-un „amical”
România a câștigat ultimul meci jucat pe „Ilie Oană”, 5-3 cu Belarus, într-un „amical”

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2021 12:24 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 12:15

Meciul dintre România și Macedonia de Nord, primul pentru „tricolori” în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, nu se va juca la Ploiești, pe „Ilie Oană”, așa cum se stabilise inițial.

În schimb, reprezentativa României va debuta în campania de calificări la București, pe „Arena Națională”, unde 3 zile mai târziu va întâlni și Germania. 

„Noi, inițial, ne gândeam că poate până în martie se va debloca situația și am putea avea spectatori și ne gândeam că la un meci cu Macedonia de Nord stadionul din Ploiești se va umple. Cum situația nu a evoluat și în martie se va juca fără spectatori, Mirel s-a gândit că nu are rost să se deplaseze cu lotul la Ploiești și locația a fost schimbată pe Arena Națională. Nord-macedonenii sunt și ei de acord, mai ales că ei vor juca la EURO două meciuri pe stadion”, au transmis surse federale pentru GSP.ro.

Valeriu Răchită: „Este decizia selecționerului”

Valeriu Răchită, consilier al CSM Ploiești și responsabil cu menţinerea stadionului „Ilie Oană” la standardele UEFA 4, spune că decizia de schimbare a stadionului-gazdă pentru meciul cu Macedonia de Nord i-a aparținut selecționerului Mirel Rădoi. 

„Am primit astăzi un telefon, ne cer scuze oficialii de la FRF pentru că noi am investit în acest stadion pentru meciul de pe 25 martie, dar am înțeles că este decizia selecționerului ca meciul să se joace pe Arena Națională. Gazonul (de pe Ilie Oană) este perfect, noi începuserăm acum să înlocuim bucata de iarbă din fața porții cu alte rulouri, deja oamenii sunt pe teren și se ocupă. Pe 25 ar fi fost totul la nivel UEFA 4, dar am înțeles că este strict decizia selecționerului, pe care o respectăm”, a spus Răchită la PRO X. 

Decizia lui Rădoi: „naționala” se mută de la Ploiești! Ce stadion va găzdui meciul cu Macedonia de Nord

Programul României în Grupa J preliminară pentru CM 2022

  • 25 martie: România - Macedonia de Nord 
  • 28 martie: România - Germania 
  • 31 martie: Armenia - România 
  • 2 septembrie: Islanda - România 
  • 5 septembrie: România - Liechtenstein 
  • 8 septembrie: Macedonia de Nord - România 
  • 8 octombrie: Germania - România 
  • 11 octombrie: România - Armenia 
  • 11 noiembrie: România - Islanda 
  • 14 noiembrie: Liechtenstein - România

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Macedoneanul din Liga 1 avertizează România înainte de preliminarii: „O să aveți viață grea cu noi!”

ANALIZĂ GSP. Radiografia dureroasă a stranierilor convocați de Mirel Rădoi pentru preliminariile CM 2022: 50% dintre jucători se zbat în mediocritate!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gintonic
gintonic  •  09 Martie 2021, 13:58

Bancu e deja stranier?!

neacaisa
neacaisa  •  09 Martie 2021, 13:45

de ce nu se joaca meciul cu Germania in Comuna Recea

observator_federal
observator_federal  •  09 Martie 2021, 13:43

ParmaLive publică editorialul zilei, cu referire la cei doi tineri fotbaliști esențiali în jocul de la Frenze: Valentin Mihăilă și... și... și Roberto Inglese – ”Valentin, ne-am fi dorit să te fi avut de la început! Bine ai venit înapoi Roberto, ne-a fost dor de tine!”. Partea primă și substanțială a editoialului este dedicată lui Mihăilă, cel care a debutat abia în Ianuarie 2021 la Parma fiind în rest (din octombrie transferat) indisponibil. Poate vor apare și presa românească fragmente cu traduceri (fidele) din articol, fiindcă material laudativ la adresa lui Mihăilă este din belșug...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close