FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MACEDONIA DE NORD

Ilie Dumitrescu i-a făcut echipa lui Rădoi, în direct » Sistem ultraofensiv ales de „Mister”

Fostul mare jucător al României Ilie Dumitrescu (52 de ani) și-a exprimat opinia cu privire la cum ar trebui să arate naționala de la mijloc în sus în fața Macedoniei de Nord.
Fostul mare jucător al României Ilie Dumitrescu (52 de ani) și-a exprimat opinia cu privire la cum ar trebui să arate naționala de la mijloc în sus în fața Macedoniei de Nord.

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 18:08 / Actualizat marti, 23 martie 2021 18:47

Fostul mare jucător al României Ilie Dumitrescu (52 de ani) și-a exprimat opinia cu privire la cum ar trebui să arate naționala de la mijloc în sus în fața Macedoniei de Nord.

  • Partida România - Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial 2022, se joacă joi, 25 martie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.
  • România face parte din Grupa J în preliminariile CM, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. La turneul final din Qatar se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Cum vede Ilie Dumitrescu echipa României cu Macedonia de Nord

„De la mijloc în sus aș incepe așa, cu Răzvan Marin și Stanciu în fața apărării, Man, Ianis Hagi și Mihăilă în spatele lui Pușcaș (n.r. - sistem 4-2-3-1). 

Este extrem de important să ai jucători de viteză în benzi, mă refer la Man și Mihăilă. Stanciu... vedem cu toții ce face la Slavia, iar Răzvan Marin a fost tot timpul un jucător inteligent. Avem toate șansele să vedem o exprimare bună cu acești fotbaliști”, a declarat Dumitrescu în cadrul emisiunii „Fotbal European” de la Digi Sport 1.

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înaintea partidei România - Macedonia de Nord

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Cele mai noi detalii despre situația lui Rădoi » Când are șanse să stea pe bancă: „Așa cred”

Răzvan Lucescu nu uită de perioada cu probleme de la națională: „Sunt oameni care lucrau în spate pentru a ne destabiliza”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
deusdat
deusdat  •  24 Martie 2021, 16:40

La Slavia Stanciu e o mijlocaș ofensiv, dar misterul vrea să-l bage neapărat pe Ianis :))

sasesase
sasesase  •  24 Martie 2021, 08:29
Postat de polistul68 pe 23 Martie 2021, 22:54

Amice...iti vand eu un pont cum se fac unele chestii...in contract se trece o suma...cat vrei tu, sa dea bine la presa, oricum...11 mil sa spunem, aleator...apoi, cel care a incasat banii, cumpara,cu 4 mil,sa, spune, la fel de aleator... o usa..de exemplu..de la o firma, dintro tara care e paradis fiscal,,dar, ..surpriza..firma care a vandut usa, are legatura cu cumparatorul care a dat, aleator, 11 mil...si din 4 mil la negru, raman 3,5 curati...e doar un exemplu aleator...fara nici o legatura cu realitatea....si tine minte, totul LEGAL...recuperarea TVA-ului in lectia nr 2.

Îți Bati capul degeaba cu ficisibistii! Ăștia sant bugetari din tata in fiu! Nu înțeleg ei “aleatoriu”. Succes!

iulian1952
iulian1952  •  24 Martie 2021, 03:44

MISTER ! E ATÂT DE SIMPLU CÂND POSMAGII-S ÎNMUIEȚI ! OPINIA LU' MATALE NU MĂ INTERESEAZĂ NICI LA NAȚIONALĂ ȘI NICI ÎN CAMPIONAT . N-O SĂ ÎNȚELEG NICIODATĂ DE CE DRACU VĂ BĂGAȚI CA ***' CALULUI , CÂND TREABA VOASTRĂ E SĂ VĂ TRAGEȚI *** ÎN MIJLOCUL FAMILIEI . CÂT TUPEU . MĂ DOARE UNDEVA DE OPINIA TA , *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează