FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MALTA 1-0

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // Mihai Stoica a oferit gluma serii: „Retrag primele două cuvinte”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 22:24

Gluma serii după victoria României cu Malta, scor 1-0, îi aparține lui Mihai Stoica, fostul director sportiv al celor de la FCSB.

„Tricolorii” au declarat că vor o victorie la scor în fața Maltei, cel mai slab cotat adversar din grupă, dar s-au mulțumit cu o victorie chinuită. 

Mihai Stoica a ironizat prestația elevilor lui Contra printr-un mesaj postat în timpul partidei pe facebook: „Până acum, e bine doar că l-am făcut pe Rus român”. Fostul director sportiv al vicecampioanei FCSB a revenit după fluierul final, cu alt comentariu: „Retrag primele două cuvinte”.

Adrian Rus, „tricolor” cu acte în regulă

Adrian Rus, fundașul central al celor de la MOL Vidi, a debutat la prima reprezentativă a României și a pus capăt disputei cu Ungaria pentru serviciile sale. Rus era eligibil pentru ambele reprezentative, până la debutul echipei mari a uneia dintre cele două țări.

Clasament

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // Mihai Stoica a oferit gluma serii: „Retrag primele două cuvinte”

Programul României

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

Cornel Dinu, ironii pe bandă rulantă la adresa lui Cosmin Contra: „A încurcat tactica băiatul ăsta care seamănă cu Banderas. Cu Simeone nu, că ăla știe fotbal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
zizu
zizu  •  09 Septembrie 2019, 10:05

Iar vine ăsta cu dumele lui! Ptr muuuulți,de pe aici,el spune gluma,el singur râde......

adianghelescu
adianghelescu  •  09 Septembrie 2019, 09:22

pentru voi e un titlu de glorie sa bagati in seama totit puscariasi si puscariabili , sa atatati stelisti contra dinamovisti numai de dragul raitingului , pe voi va intereseaza ce iubita are nu stiu ce fotbalist daca e miss sau nu , cat castiga ciobanul din vanzarea muraturilor de fotbalisti , nu realitatea , ,]chiriches este tinut artificial in teren , numai sa mai ia un ban fina sau nasa lu contra, ca nicusor nu este nici pe departe un lider de echipa , ca grozav si cheseru nu au ce sa mai caute la nationala , si ca ianis nu are nici macar un sfert din valoarea tatalui sau, in rest discutii seci cu un mironica care ar da orice sa placa ciobanului cu un valentin moraru care i se sterpezesc dintii cand aude de nistor la nationala , cu o conducere de paie a federatiei

105675540815981
Vlad Valentin Stefan  •  09 Septembrie 2019, 09:00

Unde ironizeaza MM creste!!!!Anul trecut o ironiza pe Dudelange!Uite ca sunt si anul asta in grupele EL!In schimb el nu mai e pe nicaieri!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează