FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MALTA 1-0

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // Răzvan Burleanu, mâhnit: „Asta înseamnă bani mai puțini pentru fotbalul românesc!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 22:55

România a trecut de Malta, scor 1-0, dar fanii naționalei de la Ploiești au creat din nou probleme. Președintele FRF Răzvan Burleanu critică modul în care s-au comportat ultrașii. 

Ultrașii echipei naționale nu au lipsit nici astăzi din tribunele arenei din Ploiești. Îmbrăcați în tricouri negre, ultrașii și-au împărțit cele două peluze ale stadionului și au început scandările xenofobe la adresa Ungariei încă din start.

„Nu avem niciun semnal, aşteptăm şi noi deciziile comisiei. Suntem foarte mâhniţi, pentru că, până la urmă, vorbim de câţiva indivizi care spun că ţin că România, că îi interesează, că le pasă de România, dar vedem că le pasă doar de ei înşişi.

Ne uităm şi noi acum ce a scris observatorul UEFA în raport şi să vedem implicit ce alte amenzi trebuie să plătim.

Toate aceste amenzi înseamnă bani mai puţin pentru tot ce înseamnă dezvoltare pentru fotbalul românesc, bani mai puţini pentru infrastructură, bani mai puţin pentru competiţiile de copii şi juniori. UEFA te amendează, şi dacă e să avem şi un stadion închis, cu atât mai mult. Să nu mai vorbim de suportul pe care îl ai din partea suporterilor, susţinerea”, a declarat Burleanu conform TV Telekom Sport. 

Clasament

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // Răzvan Burleanu, mâhnit: „Asta înseamnă bani mai puțini pentru fotbalul românesc!”

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI:

Cornel Dinu, ironii pe bandă rulantă la adresa lui Cosmin Contra: „A încurcat tactica băiatul ăsta care seamănă cu Banderas. Cu Simeone nu, că ăla știe fotbal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
smile16
smile16  •  09 Septembrie 2019, 13:09

nu meritam sa ne calificam cu asa drogati de suporteri eu nu inteleg de ce dupa meci de ce nu -i identifica , amprenteaza ca pe vaci si toata amenda de la uefa s-o platesca ei +10ani interdictie, sunt camere pe arena , inseamna ca nu doriti si sunteti masochisti , va place sa i vedeti cum fac scandal mereu

demolarii
demolarii  •  09 Septembrie 2019, 12:33

Burleanu poate completa: toate aceste scandari și manifestări arată nivelul organizatorilor meciurilor de fotbal din România. Spectatorul e atras cu imaginea unui posibil spectacol realizat de anumiti jucători. Dar dacă jucători realizeaza un spectacol mediocru, spectatorii simt o frustrare. Seamănă a publicitate înșelătoare...ce au pregătit organizatori pentru ca spectatorii să nu fie frustrați? Nimic, ca au facut economii de imaginatie....Dar costă financiar FRF in cazul de fata, LPF și membrii săi in cazul Ligii 1......

317827231930285
Alfonso Senior  •  09 Septembrie 2019, 11:41

Burlene nu mai te plange ca o prostituata bani care trebuie sa ii dai pe amenzi daca ii dai va afecteaza pe voi la buzunar Te doare in cot pe tine de centrele de copii si juniori si de infrastructura stadioanelor se vede de la sine in ce hal a ajuns fotbalul in Romania de cand pastoresti tu si acoliti tai FRF.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează