FOTBAL  »  NATIONALA  »  PREGĂTIRE

Mirel Rădoi, aproape de „tricolori” și din izolare » Cum se desfășoară ședințele de pregătire de la Mogoșoaia

Mirel Rădoi îi pregătește pe „tricolori” din izolare // foto: frf.ro +3   FOTO
Mirel Rădoi îi pregătește pe „tricolori” din izolare // foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 12:26 / Actualizat luni, 22 martie 2021 12:58

Federația Română de Fotbal a oferit detalii despre modul în care se desfășoară pregătirea echipei naționale de seniori a României, în condițiile în care selecționerul Mirel Rădoi (40 de ani) se află în izolare, fiind infectat cu COVID-19.

Aflați deja în cantonament, jucătorii echipei naționale se pregătesc de debutul în preliminariile pentru Cupa Mondială în absența fizică a selecționerului. Infectat cu COVID-19, Mirel Rădoi așteaptă să fie testat negativ de două ori consecutiv, astfel încât să reintre în programul „naționalei”.

Deși nu se află fizic la Mogoșoaia, alături de elevii săi și de colegii din staff-ul tehnic, Mirel Rădoi este aproape de aceștia zilnic. Federația explică modul are loc interacțiunea, într-o postare pe liveblog-ul de pe frf.ro.

Mirel Rădoi, aproape de echipa națională și din izolare

  • „În fiecare zi, dimineața, are loc o ședință tehnică a staff-ului cu participarea prin Zoom a selecționerului, unde se fixează planul de antrenament pentru ziua respectivă. În fiecare seară are loc o nouă ședință tehnică a staff-ului cu participarea selecționerului prin platforme online, cu prilejul căreia se analizează randamentul din timpul antrenamentului.
  • Antrenamentele tricolorilor sunt transmise live către Mirel Rădoi printr-o cameră video conectată la laptop. Mai mult, la finalul ședințelor de pregătire, selecționerul primește și înregistrarea integrală a antrenamentului.
  • Ședințele de analiză video cu toți jucătorii sunt conduse de Nicolae Dică și colegii săi din staff, dar selecționerul participă live la acestea. Discuțiile individuale ale lui Mirel Rădoi cu jucătorii se fac prin intermediul platformelor online.
  • În plus, prin telefon și alte platforme de comunicare, fiecare din membrii staff-ului fixează permanent cu selecționerul diferite aspecte legate de activitățile conexe ale lotului (organizare, logistică, modificări de program etc.”

Federația notează că există posibilitatea ca Mirel Rădoi să fie pe banca tehnică încă de la primul meci din preliminarii, cu Macedonia de Nord. Duelul este programat joi, 25 martie, dar șansele ca selecționerul să fie prezent sunt infime, din moment ce acesta are nevoie de două teste COVID-19 negative. Pentru România vor urma dueluri cu Germania (28 martie, pe „Arena Națională”) și Armenia (31 martie, în deplasare).

Mai multe știri despre echipa națională:

„Tricolorul” așteptat să facă diferența la meciurile din preliminarii: „Să tragă echipa după el, este un jucător determinant”

VIDEO Surpriză din cantonamentul echipei naționale pentru sărbătoritul Mirel Rădoi » Ce au pus la cale fotbaliștii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează