FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

„Tricolorul” așteptat să facă diferența la meciurile din preliminarii: „Să tragă echipa după el, este un jucător determinant”

Nicolae Stanciu și România vor debuta în preliminarii cu Macedonia de Nord
Nicolae Stanciu și România vor debuta în preliminarii cu Macedonia de Nord

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 09:59 / Actualizat luni, 22 martie 2021 10:15

Nicolae Stanciu (27 de ani), cel mai în formă fotbalist român, este așteptat să facă diferența în duelurile echipei naționale a României din preliminariile pentru Cupa Mondială.

Joi, 25 martie, România începe campania de calificare la Mondialul din Qatar. „Tricolorii” vor întâlni, în această ordine, Macedonia de Nord, Germania și Armenia, iar forma excelentă a mijlocașului Nicolae Stanciu reprezintă un motiv de entuziasm pentru suporterii „naționalei” și oamenii de fotbal din România.

Lucian Sânmărtean (41 de ani), coechipier cu Stanciu la FC Vaslui între 2011 și 2013, apoi la FCSB între 2014 și 2015, așteaptă ca mijlocașul Slaviei Praga să evolueze în tricoul echipei naționale la fel de bine cum o face la echipa de club.

Lucian Sânmărtean: „Îl aștept pe Stanciu să facă mai mult”

„Eu îl aștept pe Nicu să explodeze și la echipa națională. Chiar dacă a avut evoluții bune în cadrul grupului, îl aștept să facă mai mult, pentru că el este jucătorul de la care ne așteptăm să tragă echipa după el. Este jucătorul care are o formă fizică foarte bună, acum. 

Este un jucător care înscrie, este un jucător care e determinant pentru echipa lui de club și așteptăm să facă diferența și la echipa națională. Atunci își va împlini și el cariera, cu evoluții constant bune la echipa națională”, a spus Sânmărtean pentru as.ro.

13 goluri și 6 pase decisiveare Stanciu în acest sezon pentru Slavia în 33 de apariții, în toate competițiile

VIDEO: Florin Bratu, despre forma senzațională a lui Nicolae Stanciu: „Este în cea mai bună perioadă a carierei”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

„Tu nu mai calci la națională!” » Jucătorul INTERZIS de Rădoi și Dică

Cine va fi decisiv în România - Macedonia de Nord? Analiza duelului vedetelor, Nicolae Stanciu vs. Goran Pandev

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează