FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

VIDEO EXCLUSIV Mirel Rădoi, apărat din interior după eșecul istoric cu Armenia: „E vina noastră, a jucătorilor!”

FOTO: Reuterss +24   FOTO
FOTO: Reuterss

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 07:28 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 18:05

România a pierdut pentru prima dată în istorie contra Armeniei, scor 2-3, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, iar selecționerul Mirel Rădoi a fost criticat extrem de dur.

După ce mai mulți oameni de fotbal i-au cerut demisia lui Rădoi, acesta declarând că se gândește să renunțe, fundașul Dragoș Grigore, neconvocat la această serie de meciuri, l-a apărat pe selecționer și spune că vina pentru rezultate este a jucătorilor.

VIDEO Dragoș Grigore, de partea lui Mirel Rădoi: „Vina e a jucătorilor!”

 

„Acum vorbesc cald, ce s-a văzut la televizor e că armenii și-au dorit mai mult ca noi. Au fost mai agresivi. La 2-1 rămânem cu om în minus... E un moment dificil, dar trebuie să avem putere și să mergem mai departe.

Nu cred că nu ne-am dorit, dar nu am putut în seara asta! Nu știu cauzele, nu știu motivele. Nu aș vrea să fie nimeni în piele selecționerului sau a jucătorilor. E dezamăgitor, trist. Dar viața merge mai departe. E păcat de munca jucătorilor, staff-ului. Îmi pare rău!

Per total, jocul este tipic noului selecționer, e plăcut ochiului. A declarat de la început că e adeptul jocului ofensiv. Erau voci care înainte criticau jocul defensiv, acum nu place nici ăsta. Din păcate, nu sunt rezultatele pe care ni le dorim. El nu are nicio vină! Vina este a noastră, exclusiv a jucătorilor! Asta e părerea mea”,  a spus Dragoș Grigore la GSP LIVE.

Nu aveam cu cine să jucăm mai slabi decât ăştia! Atunci când îl văd pe Mogoş în teren, îmi place de el. E înalt, e bine făcut, dar când mă uit mai atent la el văd că faza de atac nu ştie să o facă”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

Citește mai multe știri despre Armenia - România: 

Baraj infernal! România mai are doar șanse teoretice de a juca la CM 2022, chiar dacă termină grupa pe locul 2

Rădoi se gândește la demisie, FRF are la îndemână 3 posibili selecționeri: galonați, liberi și îndrăgostiți de națională!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
138672209828437
Gelu Oanca  •  01 Aprilie 2021, 12:03

Toata vina o poarta Radoi, nu jucatorii fac echipa,vezi ca MAN este parasuta schimbal la pauza,MAXIM la fel, Puscas zero ,tine pe banca pe Mihaila si Hagi plus Tanase. Radoi la fiecare meci schimba pe jucatori.

gica.paunescu
gica.paunescu  •  01 Aprilie 2021, 10:33

Cand vorbeste unul din ,, iarba'' trebuie crezut. Daca nici ei nu simt cum sta treaba, atunci noua, telespectatorilor, de ce sa ni se acortde credit ?

1731885997060900
Niculae Petre  •  01 Aprilie 2021, 09:35

Ai vorbit cand trebuia sa taci,tu rupi banca de rezerve la bulgari,iar cand vi la nationala esti zero.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close